Попълнете търсена ключова дума или фраза

Астролог с куп забрани за четвъртък

https://blitz.bg/layfstayl/khoroskop/astrolog-s-kup-zabrani-za-chetvrtk_news791724.html Blitz.bg

Недопустимо е да се проявява пренебрежително отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм

София, България 07 Ян. 2021, 08:00 1237 прочита 0 коментара

23 слънчев ден – Денят е посветен на Великата Пустота. Открива пътя към религията, смъква маските от всяко зло, управлява времето, покровителства посевите, зачатието на децата.


Това заяви астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Хороскоп за 2021 година, какво очаква всяка зодия

Това е ден на Господарката на Небесните води, Майката на природата. Той е посветен на стихийните Духове, пазители на Светлината, всички Светии и самия Създател. Ден за благородно начало.

Тотем –  Бял паяк, символ на съзидание, творчески дар, неизтощимост, всичко идва в точното време.

Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов.

Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Подходящо за социални мероприятия, подписване на важни документи.

Съдбовни промени очакват 4 зодии през 2021 година

Добре е да се започне курс за лечение, да се приготвят лекарства, но не течни. Отдайте се на семейните прегръдки, но само при взаимно съгласие. Благоприятно е за зачатие.

Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Препоръчва се да се изкъпете и да се наспите хубаво. Подходящо е за промяна на имиджа и прическата.

Недопустимо е да се проявява пренебрежително отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят. Сега не е време за домашна работа. Не се препоръчват ремонти. Денят не е подходящ за развод.

Диета – Храната трябва да е лека и едва доловимо да ухае. Важно е да има лека киселина и билки в нея.

Облекло – Хубаво е да носите нови дрехи, но купени преди това. За предпочитане е да се носят сиви дрехи като защита. Да се избягват ярките и пъстри цветове и съчетание от черно-бяло. Избягвайте да носите шапки.

Дъжд от пари ще завали над тези 3 зодии през 2021 година

Знамения – Те са свързани с природата и растенията. Лошо е да има гръм в небето. Ако падат върху вас листа или клончета от дърво – пригответе се за неприятности и промени на работното място.

Ако попаднете на прах и кихате от това или косъмче от ресницата попадне в окото – дезориентация, измама.

Да намерите жълти метални предмети – изясняване на объркваща ситуация. Да загубите копче или някаква дреха – знак за избавяне от лоши запознанства и всичко излишно.

Ако се спука кранът на водата или водата капе от него – знак за финансови загуби.

5 зодии ще са все без пари и това е!

Сънища – По-добре да нямате сънища в този ден. Ако имате множество сънища, значи се намирате на грешен път и сте далече от истината, както и че не сте в много добри взаимоотношения със своя Ангела-Хранител. Да видите в съня си бял цвят – знак за невидимо покровителство.

Числа на деня – 23, 44

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам