27-ят слънчев ден е посветен на Небето. Отваря се небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез небесните знаци, пише астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа, публикуван в tribune.bg. Препоръчва се повече време да се прекара на открит въздух и разходки пеша, по-малко в затворени помещения, добавя тя.

„Молете се за близки, за себе си, молитвата ви ще бъде чута. Да се съблюдават правилата за общуване. Дръжте се така, сякаш сте под контрола на 1000 очи, тъй като в този ден сте под контрола на Небето. Бъдете пасивни, естествени. Жените да не използват козметика.

Благоприятно е за пътуване, за запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Не се препоръчва да се спускате под земята и в шахти, тунели, да копаете земята, гробове. Избягвайте сексуалните контакти. Не трябва да лъжете и да пушите в този ден, както нито да се бръснете, нито да се подстригвате“, предупреждава астрологът.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

„Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка. Спете при вдигнати завеси. Цветовете на деня пък са светло синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове в облеклото си“, съветва Ивелина Пенчева.