Почивният ден ще е кошмар за 2 зодии. Успешен ден за Телците, а всичко предприето до обед ще носи релаксиращи и разтоварващи моменти за Раците. Вижте какво ви очаква и вас!
Овен 
Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете и до обед вървете в тази посока. Ще получите повече внимание, подкрепа и допълнителни екстри към закуската и разходката. Следобед облаците се сгъстяват, мислите са настроени на егоистична вълна и конфликтите са неизбежни. Всеки дърпа чергата към себе си. Нищо ново да не се започва до неделя на обед. Очертават се изнудващи положения, след които и двете страни ще бъдат разочаровани от връзката и действията си. Правите излишни разходи.


Телец
Успешен ден за вас независимо, че светлите помисли и контакти са сутринта, а в следобедните часове доминира желанието да се възползваш, да употребиш, да стовариш задълженията и работата си на друг. Ще получите максималното от лични и делови връзки, но другите около вас може и да останат разочаровани. Смирете желанието за ползване. Прочистете мислите от негативизма и се постарайте да приемате всичко без излишни емоции. Едно давещо чувство в гърдите показва, че трябва да се насочите към по-духовни занимания.

Близнаци 
Днес и вие тръгвате добре, с приятни моменти в общуването, с пътувания и срещи, които ще се окажат полезни и ползотворни и за двете страни. Следобед ограничете контактите, а за вечерта не планирайте визити, които усещате, че ще ви натоварят, критикуват или по някакъв начин затруднят. Пътувайте към местата на личния си интерес. Огледайте помещения, но не вземайте прибързани решения. Денят е благоприятен за преместване в ново жилище или нов офис. Полезно е да простиш на този, който те е обидил.

Рак 
Всичко предприето до обед ще носи релаксиращи и разтоварващи моменти и дори неприятната работа няма да ви затрудни. Денят е благоприятен за селскостопански дейности и покупка на животни. Не започвайте нищо ново. Добре е да водите преговори. Уточнете на място спорните въпроси. До два дни в живота ви ще настъпи промяна, за която е добре да се подготвите. До утре на обед ограничете контактите с евентуални конкуренти. Направете си реклама. Тази вечер не отсъствайте от дома и до утре на обед ограничете пътуванията.

Лъв 
Денят изисква активна самозащита от чернотата наоколо. Очаквайте опити за въздействие и влияние. Не вземайте важни решения. Денят не е добър и за голямо пазаруване. Ще се окажете с празни джобове, а като се приберете, ще видите, че почти нищо съществено не сте купили. Влизате в преразход на сили и средства поради нуждите и претенциите на близките и децата. Обърнете внимание на знаците, които получавате. Нещо неприятно напира да се случи и да промени добре подредения ви живот и лична програма.

Дева 
Тръгвате с бодри стъпки, свършвате много добра работа и получавате това, на което се надявате. Следобед успявате да доминирате в живота на хора, които в последните дни са ви оказвали натиск и влияние. Някой изпаднал в нужда опира до вас. Това ще помогне да презаредите не само в чувствата, но и да увеличите доходите си. Денят е благоприятен за преместване и уреждане на наемни отношения. Приключете започнатото. Не отлагайте важните си срещи за утре, когато ще навлезете в рисков период.

Везни 
Положителните и благи насоки идват до обед, а в следобедните часове ще се случват доста по-негативни и затрудняващи ви събития. Разпределете времето си така, че важното да се свърши по най-бързия начин. След това до утре на обед ограничете контактите, не започвайте нови иницативи и търсете вариант, който да ви измъкне от губещи връзки. По някакъв начин занижавате критериите си. Склонни сте и да преувеличавате възможностите. От невниманието ви все някой ще се възползва. Ден на големите играчи.
 
Скорпион 

Ставате в бодро настроение, но бързо ще го загубите след проведените разговори и претенциите на околните към вас. Не е ден за пазаруване. Ще се охарчите, ще купите нещо излишно, ще угодите на децата и половинката, след което ще съжалявате или ще влезете в конфликти. Не предприемайте нищо важно. Но ако вече сте решили да се преместите на друго място, сега е момента да го направите. Внимателно оценявайте всичко, което се случва. Съдбата ще ви даде предупредителни знаци. Доверете се на интуитивната си преценка.

Стрелец 
До обед пътувайте, организирайте срещи, делови и приятелски разговори. Ще изживеете вълнуващи моменти на взаимност, но до вечерта някаква сянка ще се прокрадне в отношенията. Чакат ви два проблемни дни, в които енергията и парите ще текат от вас към другите. Вероятно е група хора да се обединят срещу интересите ви. Използвайте днешния ден за среща с потенциални съюзници и съдружници. Подгответе се за атака. Уточнете позициите си с родители и деца. Утре връзките ви ще бъдат подложени на изпитание.

Козирог 
Концентрирайте действията си в първата половина на деня. Всичко предприето ще върви по план. Ще направите успешни ходове и покупки, ще се уредите с нова придобивка или домашен любимец. Денят е благоприятен за посещение на пазари за животни, за покупка на нова техника и строителни материали. Ако ви предстои обновяване на жилище или офис, сега е моментът да се подготвите. Хора в затруднено положение ще ви правят услуги и отстъпки. Не планирайте срещи за утре до обед, след това отново настъпете педала на амбицията.

Водолей 
Както и да постъпите, с когото и да излезете и да прекарате времето си вие ще сте донорът, ще се грижите за нуждите на другите, за екстрите и приятните им моменти, а за вас едва ли ще се намери кой да се погрижи. Претенциите на околните нарастват, особено ако сте си позволили да изпълнявате капризи, да не изисквате внимание и уважение. Ще влезете в преразход на сили и средства, ще се появи едно особено давещо чувство в гърдите, което ще говори за невралгии и стнокардии. Мислете повече за себе си.

Риби 
Денят започва приятно, с внимание към личните ви интереси и амбиции. Пътувайте, очаквайте признания, които ще ви зарадват и посещение, което ще ви направи щастливи. Ще намерите и лекарство за болките си. Постепенно с напредването на деня сякаш угасват светлините в очите на околните. Вечерта сте на прага на скандал, особено ако всеки тегли другия в неговата посока. Следващите два дни ще се тежки и неблагоприятни за вас. Постарайте се да се подготвите и оградите с приятелски защити. Не правете излишни разходи.