Овен 
Ще се къпете в любов, ще получите неочаквани печалби и ще намерите нови приятели. Като цяло животът ще е успешен! Необвързаните имат всички шансове да срещнат своята "сродна душа". Само не забравяйте за здравето, има вероятност за заболяване - ангина или гастрит.


Храненето трябва да бъдат пълноценно, откажете се от яденето на крак.
 
Телец 
Очаква ви труден ден, когато и най-малката дреболия може да ви изкара от релси. Естествено, това ще се отрази негативно на много неща, на здравословното състояние и на портфейла. Неочаквана среща по време на пътуване или почивка ще преобърне живота на необвързаните.

Тези зодии ще си живеят като крале в следващите 10 години

Ще погледнете по нов начин, на всичко, което сте правили преди, по-позитивно!
 
Близнаци
Трябва да прекарвате повече време на открито, а не в затворената и задушна стая. Дори ако работите в офис, излизайте за малко навън. Полезни ще бъдат превантивните мерки, насочени към укрепване на имунната система.

Ако някой от вашите приятели ви покани да отидете на риболов или пикник, се съгласете.
 
Рак
Препоръчва се днес да се държите сдържано, дори ако някой от колегите или приятелите ви е откровено досаден. Нищо не украсява човека така както сдържаността и достойнството.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Необходимо е спешно да се откажете от вредните навици, за да започнете месеца в добро настроение. Денят не е благоприятен за пътуване.
 
Лъв
Ще се потопите в такива събития, които ще ви превърнат в щастлив и доволен човек. Добри новини от приятели, както и похвали от шефовете - всичко това не е измислица, а реалност.

Не трябва да се паникьосвате, ако изхарчите една кръгла сума за решаване на битовите проблеми. Няма друг начини, особено след като сами сте започнали ремонта.

Дева
Заемете се с интересни проекти. Но не ги оценявайте само от гледна точка на финансовата печалба, проявете творческо въображение.

Бедняци стават милионери: Тези зодии ще забогатеят през 2020 година

В личния живот шансът е пропуснат, така че не променяйте нищо изкуствено. Битовите проблеми не трябва да отлагате "за утре", решете ги бързо. Здравето ще зависи от вашето настроение.

Везни
Очаква ви професионален успех. Здравият ентусиазъм ще ви предаде жизненост и ще помогне да реализирате грандиозните си идеи. Не се притеснявайте, за всичко ще имате достатъчно енергия и време.

Любовният роман ще има продължение, но не спирайте на едно място. Вземете инициативата и дайте нов ритъм на връзката.

Скорпион
Препоръчително е да бъдете по-активни в бизнеса, разговорите и пътуването. Основното е да се движите с тази скорост, която няма да наруши вашите планове. Заедно с роднини може да започнете някакъв важен проект или организация за празник.

Денят е неблагоприятен за нови начинания и самостоятелни решения, особено ако въпросът засяга бита и здравето.
 
Стрелец
Очаква ви продуктивен ден, но не се стремете всичко да свършите. Само ще изхабите силите си, а те ще ви трябват за решаването на семейни проблеми.

Ето какви ще са децата, родени през 2020, според нумерологията

Нереализираните идеи могат да ви заредят с жизненост и амбиция и това е чудесно. Не съжалявайте за изразходваните пари, скоро ще получите повече. Вечерта е възможен откровен разговор.
 
Козирог
Денят обещава много ярки и незабравими срещи. В процеса на общуване внимавайте да не изпуснете нещо важно.

Импулсивните действия в любовта ще доведат до кавги и конфликти, дръжте се в ръце. Покажете повече загриженост и внимание към децата, за да се разбирате повече с тях. Откажете се от командировки.
 
Водолей
Трябва да положите всички усилия, за да вдъхновите себе си и своя партньор на романтични постъпки. Мислите само за работата и финансовите проблеми и така не можете да се концентрирате върху личната сфера.

Погрижете се и за здравето си, то е от първостепенно значение. Купете си абонамент за фитнес, закалете се.
 
Риби
Днес са възможни сериозни разходи, които леко ще подкопаят вашият бюджет. Но това са временни затруднения, така че се успокойте.

Астрологът Павел Глоба: Само на 2 зодии ще им провърви в любовта през 2020 г.

Много по-сложни са проблемите в личния живот. Отношенията с любимия са на ръба, погрижете се да ги запазите. В бизнеса има възможност да инвестирате, в оригинален проект.