Попълнете търсена ключова дума или фраза

Хороскоп за днес: За една зодия всичко, което върши, ще е провал

https://blitz.bg/layfstayl/khoroskop/khoroskop-za-dnes-za-edna-zodiya-vsichko-koeto-vrshi-shche-e-proval_news619360.html Blitz.bg София, България 10 Авг. 2018, 07:22 4989 прочита 0 коментара

В петък ще преживеете приятно събитие свързано с дете или млад човек, най-вероятно от кръга ви роднини. В любовта ви предстоят изпитания свързани с доверието помежду ви, атаки от страна на зложелатели по различни начини (включително манипулативни) и др. Ако пътувате днес, не всичко ще мине по мед и масло.

Все някаква неприятност ще помрачи макар и за кратко настроението ви.

Денят ще бъде благоприятен за финансовите ви дела, но не вещае големи или неочаквани печалби. 

Овен

Ако сте почувствали, че сте започнали да скучаете, не правете окончателни изводи. Вашето щастие е във вашите ръце. Очакват ви нови, интересни познанства – не е изключено от делови те да се превърнат в приятелски. Ако успеете да се съсредоточите, може да си измислите някакво интересно занимание. Звездите са благосклонни към вашите делови планове. Това е критичен ден, но вие съумявате да се вземете в ръце и да възстановите предишното положение на нещата.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества


Телец

Не бъдете педантични и дребнави – това само може да предизвика раздразнението на вашите избраници. Този ден е неблагоприятен за разрешаването на спорни семейни въпроси и съдебни дела. Бъдете внимателни през първата половина на деня, избягвайте колективната работа и не взимайте никакви важни решения. Голяма е вероятността от неуспех. По-скоро начинанията са обречени на провал, което може да доведе до финансови загуби или до загубата на престиж и като резултат до отчаяние.

Близнаци

Не е изключено вашата противоречивост окончателно да обърка отношенията ви с любимия човек. Посветете този ден на преценяването на своите житейски успехи и неуспехи. Новите идеи и планове са обречени на неуспех. Проверете правилността на финансовите си сметки. Бъдете внимателни и предпазливи.

Рак

Напълно са възможни промени в личния живот, свързани с нови познанства и прекъсване на предишните връзки. Голяма е вероятността от проявяване на несдържаност и скарвания с околните. Благополучният и спокоен ден може да донесе на Раците морално и материално удовлетворение. Днес може да се случи нещо, което да повлияе благотворно на вашето материално благополучие.

Лъв

Вродената чувствителност и великодушие ви спасяват от неблаговидна постъпка. Постарайте се да забравите старите кавги, неразбирателството и несъгласията. Вдъхновението, честолюбието и готовността да преодолеете всякакви трудности за постигането на целта ви носят успех. Възможни са награди, подаръци и възнаграждения.

Дева

Не се опитвайте да ограничавате свободата на избора на любимия си човек. Вашите мнения може да са погрешни. Проверете идеите си с трезви сметки. Девите могат да бъдат твърде дребнави. В семейството възникват проблеми с децата и за техните нужди в края на месеца отива голяма част от семейния бюджет.

Мистика: Всяка зодия може да вижда бъдещето, миналото и…

Везни

Най-вероятно днес всички дейности са обречени на провал, а на надеждите не е съдено да се сбъднат. Избягвайте изясняванията на отношенията с най-близките роднини. Не им се обиждайте, тъй като никой с нищо не ви е длъжен. Денят е неблагоприятен за сключването на различен род сделки или за преговори. Имате възможността да станете оригинален артист, писател или изобретател, но няма да можете да печелите от това.

Скорпион

Възможно е да ви потръгне и да срещнете онзи единствен човек, за когото сте мечтали. Съществува вероятността да си намерите нов приятел или да си спечелите враг. Всичко зависи само от вас. Времето е благоприятно за козметични процедури и подготовка за пластични операции. Сполучлив ден за преминаването на нова работа и преразглеждане на деловите отношения. Възможно е сделките, сключени, по-рано, да донесат солиден доход.

Стрелец

Спомените за печална любовна история няма да донесат приятни впечатления. На някои дори им се иска да я изтрият от паметта си. Събитията от този ден може да принудят Стрелците да поправят своите грешки от миналото. Усилват се способностите за постигане на набелязаните цели и деловитостта. Благоприятен ден за Стрелците, занимаващи се с търговска дейност.

Козирог

Бъдете предпазливи, тъй като могат да ви подведат вашите избраници. При тежки ситуации като ориентир трябва да бъдат неоспоримите истини и моралните ценности. Този ден е неблагоприятен за решаването на спорни въпроси и съдебни дела. Възможно е известно преместване по служебната стълбица – нагоре или надолу, зависи само от вас. В никакъв случай не участвайте в дела, свързани с риск или хазарт.

Кръв ще се лее! Мъжете от тези зодии обичат свободата си повече от всичко и са много трудни за опитомяване!

Водолей

При избора на спътник в живота ви е полезно да знаете, че Водолеите наистина са щастливи в брака само с човек, близък им по дух. Ако сте склонни към мечтателност и меланхолия, то се постарайте да не губите самообладание, иначе е възможно пълно безразличие към външния свят. Опитайте да реализирате замисленото с нови методи или с други партньори. Не се отказвайте от предложената ви помощ и сътрудничество.

Риби

Обяснете на близките си своето поведение и тогава можете да разчитате на тяхното разбиране и помощ. Личните отношения няма да ви зарадват с устойчивост, в семействата е възможна напрегната атмосфера, обусловена от една страна от колебанието на настроението на Рибите и от друга – от неотстъпчивостта на близки хора. Денят е благоприятен за срещи и контакти. На деловите Риби се налага да уреждат финансовите си разногласия с партньорите.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам