Топастроложката Светлана Тилкова направи прогноза за всички зодии през предстоящия месец. Вижте какво очаква страната ни и какво вещаят звездите за нашите зодии, пише "Флагман".

ОВЕН
Бъдете отговорни и предпазливи. Забранено ви е да се занимавате с езотерика, докато не надмогнете желанието си да се предадете в лоното на Мрака. Ако не се поддадете на това си желанието си, опитите да вкусите сладостта на обичта и уважението на околните е в нормални граници и е ваше право.

ТЕЛЕЦ
През този месец сте орисани от Съдбата ди ви поднася магическо лекарство, което ви помага за по-бързата ви приспособимост към околните и то по интелигентен начин, без непрекъснати опити да наложите себе си или своя начин на живот. Не прибягвайте до гадатели и магове, защото енергийното въздействие ще ви навреди.

БЛИЗНАЦИ
Вместо да страдате, че сте неразбрани, е време да осъзнаете натрупаните заложби в миналите прераждания и да развиете умението те да бъдат използвани за доброто на обществото. Всичко, което ви се случва е знак, че така, както живеете, не може да изпълните мисията за която сте родени, но, от друга страна, ще търсите възможния път чрез такт и липса на насилие, да бъде постигната целта ви.

РАК
Дали ще се поддадете на негативните влияния около вас зависи от вас самите. Възможно е "добронамерен намек" за направена ви магия да стане причина за пониженото ви самочувствие, вследствие на липсващото признание, което очаквате подсъзнателно. Ако сте решили да сте отпуснати, бездейни и да вегетирате, не разказвайте на хората около вас, че ви вредят с магии, а бъдете честни и търсете вината в себе си.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества. 

ЛЪВ
Повярвайте в себе си, в силите и възможностите си. Имате шанс да постигане на равновесие в живота, да намерите средата, в която и успешните изяви ще бъдат реални и възможност без направата на магии да имате подкрепата на приятелския си кръг. Страховете ви ще изчезнат, когато се окажете в зоната на Светлината.

ДЕВА
Осъзнаването на една болезнена истина, от която бягате ще ви помогне. Усамотението и стремежът, предимно към професионални успехи са причината за липсата на щастие в личния живот, което не бива да постигате с цената на енергийно въздействие. Не е във ваша полза да посягате на нечия съдба или на чужди придобивки.

ВЕЗНИ
Странно защо сте се вторачили в чужда чиния в чужди успехи. Засилен е вашия подсъзнателен стремеж да бъде заграбено, но и умножено чуждото материално благо, въпреки че с нищо не сте го заслужили, но разчитате на магията. Попаднали сте под влиянието на хората, които ви подтикват да нанасяте безпричинна вреда.

СКОРПИОН
Промяната е задължителна и не чака повече. Време е да намерите сили в себе си и да преодолеете желанието си непрекъснато да търси вината за своите проблеми в околните и да ги притеснявате с постоянните си претенции, че ви правят магии. Ако поискате можете да развиете интуитивните си дарби, но не се знае дали имате право да го сторите.

СТРЕЛЕЦ
Бъдете предпазливи и прозорливи, не допускайте да ви изостави чувството ви за себесъхранение. Не се опитвайте да прониквате в незримия свят, за да не си навредите. Задачата ви през този месец е по-бързо да се отърсите от притесненията и да поемете по пътя на израстването си като личност и без магии да постигате със собствени усилия успехи.

КОЗИРОГ
Вашите сили са достатъчни, за да направите крачката към новото и непознатото но в интелектуално и духовно отношение. В сегашния си живот, а и през този месец не бива да се интересувате от магии и начините за направата им, за да не станете подвластни на силите на злото. Неизбежно е, ако тръгнете в тази посока, но трудно ще го осъзнаете!

ВОДОЛЕЙ
Търсите начин да избягате и да си осигурите живот сред природата, да сте откъснати от цивилизования свят, но със създадени собствени удобства, където няма да сте подвластни на магии, но в същото време сте изтъкани от невероятна емоционалност и страст, които са причина да сте готови чрез бяла магия да спечелите нечия любов, въпреки че това противоречи на вашия морал.

РИБИ
Мечтаете за признание, което е трудно постижимо, ако искате да не се усеща досадното присъствие на обществото и непрекъснатото му нахлуване в личния ви живот да бъде премахнато, но не чрез силите от незримия свят. Научете се да давате израз на своите скрити чувства, за да не натоварвате психиката си и да не се страхувате от магии.