Овен – Новолунието в Овен в началото на седмицата е отправна точка за някои смели ходове, особено в областта на емоционалните отношения.


Възможни са прояви на раздразнителност и изменчивост, които ще бъдат придружени от някои по-бурни и донякъде капризни реакции. Промените в настроението могат да предизвикат чести спорове и напрежение, особено ако има някои проблеми от миналото.

Това ще е подходящо време да се вслушате в собствените си емоции и да балансирате между отговорностите на работното място и у дома.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 18

Павел Глоба посочи зодиите, които ще се радват на приказни промени през април

Телец – След като Слънцето, Меркурий и Венера се установиха във вашия дванадесети дом, мнозина ще правят тайни планове, тайни действия от другите.

Състезателен дух или някакъв потиснат гняв сега може да се появи под формата на несъзнателни и неконтролирани емоционални изблици.

Също така, наличието на планети в последния дом на хороскопа показва малко по-лошо здраве и по-лош сън, така че е необходимо да се работи по всички вътрешни проблеми. Трябва да имате по-отговорно и гъвкаво поведение.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 13, 14

Близнаци – Тригонът на Юпитер и Марс, с присъствието на Меркурий в Овен, който също получава положителни аспекти от тези две планети, ще донесе повишена смелост, активност в много области на живота (особено любовта), както и попътен вятър за важни решения.

Седмицата е идеално време за важни споразумения, красиви моменти, както и планове за бъдещето. Свободните представители на знака ги очакват възможности за влюбване, а останалите може да се ангажират с тайна връзка.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Рак – През тази седмица концентрацията на планетите в знака Овен ще донесат на Рака много работа и много задължения. Борбата между постоянната умора и скоростта, с която трябва да решавате всичко, изглежда изтощителна.

Венера в Овен ще ви кара непрекъснато да се борите с мързела и мотивацията, за да продължите. Новолунието в Овен носи нов старт в областта на кариерата и личните ангажименти.

Меркурий с Марс в Близнаци и Юпитер във Водолей подпомага успеха и намиране на по-лесни решения в областта на работата и в личен план.

Тлъсти пачки за 6 зодии през април

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –12, 18

Лъв –Лъвовете от известно време са подложени на големи тестове за сила и издръжливост, както на духа, така и на тялото. Планетите в знака Овен (Слънце, Меркурий, Венера) насочват представителите на този знак към планиране и овладяването на някои важни житейски проблеми.

Тази седмица може да се почувствате привлечени в различни посоки. Може да изпитвате любов и омраза в еднаква степен, така че бъдете готови за такива противоречиви чувства да ви ударят изведнъж. Отделете време, за да изследвате нови измерения и да научите нови неща.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни –13, 14

Дева –Влиянието на Овен през април носи на Девите желание за промяна в областта на здравето, рутината и определянето на бизнес цели. Вашият управител Меркурий, който е в Овен, в положителни аспекти към Марс в Близнаци и Юпитер във Водолей, носи положителни новини, именно във връзка с работата, но и в областта на емоционалните взаимоотношения.

Марс в Близнаци в квадратура с Нептун може да предизвика подозрение в партньорските отношения или да разклати самочувствието поради липса на взаимно доверие.

Благоприятни дни – 13, 14, 18

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Тамара Глоба: Проблемите на тези 3 зодии приключват до дни

Везни –Положителните аспекти на Меркурий с Марс и Юпитер ще донесат на Везните страхотно настроение, възможност за добри печалби, но и малко нова любов.

оволунието в Овен в началото на седмицата ще отбележи нова фаза в любовните отношения, но също така ще отвори вратата към ентусиазма и позитивния възглед за любовта.

Също така, това може да е време, когато много свободни представители на знака ще влязат в нова и интересна връзка. Време е за промяна на обстановката.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 18

Скорпион – Тази седмица обещава да донесе емоционален прилив, енергия, здраве и успех. Ще трябва да се мобилизирате, ще ви е необходимо постоянство и търпение.

Тъй като марсианската енергия ще доминира през по-голямата част от месеца, пред Скорпионите има страхотен период, за да се справят със здравето си, навиците и организацията на ежедневието.

Необходимо е да се контролират импулсите. Инвестирайте внимателно нови средства и избягвайте рисковани покупки. Късметът в малките неща ще доведе до оптимистично настроение.

Благоприятни дни – 18

Бъдете внимателни – 13, 14

Стрелец – Очаква се седмицата да бъде изключително продуктивна и богата на различни събития. Въпреки това рискувате да се уморите.

Планетите в знака Овен силно аспектират петия дом на хороскопа на Стрелец и затова много от тях са в настроение да се отпуснат, да общуват и да се веселят.

Но тъй като Марс е в Близнаци - домът на партньорството, изглежда че напрежението и атаките са налице. Този транзит на Марс ще засили съпротивителните сили и ще привлече много конфликти, особено в отношенията между партньорите.

Благоприятни дни – 12

Бъдете внимателни – 15, 16, 17

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Козирог –Тъй като Козирозите са под прякото влияние на Сатурн, който в момента е във Водолей и във техния втори дом, фокусът е през цялото време върху парите и печалбите, но и върху изграждането на самочувствие.

Планетите в Овен поставят акцент върху областта на дома и семейството и ще има възможни искри и напрежение. Възможни са премествания, работа в дома, ремонти и промени в динамиката на връзката.

Добрите аспекти на Меркурий, Венера и Слънцето в Овен с Юпитер и Марс в Близнаци предлагат по-лесен път и някои логични решения, свързани със здравето, работата и личните взаимоотношения.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни –12, 18 

Водолей – Не сте доволни от обстоятелствата, но не сте съвсем сигурни какво да направите по този въпрос. Намирате се на кръстопът и не сте сигурни в коя посока да поемете.

Дайте си време да обмислите нещата, обсъдете въпроса с някого, ако можете и помолете за помощ - особено ако това е някой по-възрастен и по-зрял или някой, когото уважавате и може да разчитате да ви даде добър съвет.

Социалната изолация е доста трудна за общителен човек като вас.  Ще намерите малки и забавни начини да се свържете с тези, които са важни за вас.

Благоприятни дни – 15, 16, 17

Бъдете внимателни –13, 14

Риби –Юпитер отдавна е в дванадесетия ви дом и поради това много Риби се чувстват сякаш имат някаква невидима опора и сила, която ги защитава.

Първата половина на тази седмица може да донесе утопични идеи и нереалистични мечти. Не се опитвайте веднага да реализирате идеите, които идват при вас през този период.

Стремете се към обективност, не губете напразно ентусиазма си. Втората половина на седмицата ще бъде благоприятна за комуникация и разширяване на знанията.

Благоприятни дни – 13, 14, 18

Бъдете внимателни – 15, 16, 17