Светлана Тодорова Арсова - Тилкова, позната и като Алена сподели, какво вещаят звездите за седмицата 11-17 февруари.

Овен
Марс навлиза в собствения си знак, което ще ви направи дейни и енергични през периода. Можете да свършите много работа, препоръчително е и да спортувате.

Ще бъдете уверени и вдъхновени. Внимавайте да не се въвлечете в конфликти с околните и не се изкушавайте да властвате над хората, които ви заобикалят.

Телец


И през идната седмица ще се радвате на хармония, на вътрешна сила и на емоционална пълнота. Отдайте се на творчество и се възползвайте от вдъхновението. Приближете се до любимите хора. Действайте за реализация на целите си и разчитайте на интуицията си.

Близнаци
През периода действията ви ще бъдат ориентирани към разширяване на хоризонтите. Това може да стане с учене, контакти с чужденци, пътувания. Ще имате добра концентрация и ще бъдете целеустремени. Ще проявявате чувствителност към потребностите на вашите приятели.

Рак
До сряда ще демонстрирате най-голяма активност в професионален план. За да се изявите по най-добрия за вас начин, необходимо е да бъдете внимателни, да проявявате разбиране към другите и да слушате интуицията си – тя ще бъде засилена. Грижата за околните не ви е чужда и когато я полагате, всички ще се чувстват добре.

Лъв
През периода най-добре ще бъде да обърнете внимание на хората, които ви заобикалят – на вашите близки и приятели, на половинката си. Времето е подходящо за изяви пред околните. Външният свят е огледало – наблюдавайте всичко, което виждате в него. Придобиването на нови знания ще ви е от полза.

Дева
Ще бъдете сериозни, отговорни, практични и фокусирани. Стремете се да намерите баланса между това, което трябва да свършите, задълженията, които имате, и радостта, която си доставяте. Опитайте да съчетаете всички тези неща. Творческата нагласа винаги помага в такива ситуации.

Везни
Вложете в работата си вдъхновение. Може да обърнете по-голямо внимание на всекидневните си навици, да подредите нещата си и да прецените от кое имате нужда и кое не ви е необходимо. Периодът като цяло е с повишена динамика в партньорските отношения. Насочвайте градивно тази енергия, за да не прерасне в конфликти.

Скорпион
Най-добре ще бъде през седмицата да оцените придобитите знания и полезната информация, която сте имали възможност да получите в срещи, контакти и пътувания. Може да започнете успешно и някакво обучение. Вие сте представители на знак, отличаващ се с голяма дълбочина, но през периода се опитвайте да минавате по-леко през нещата.

Стрелец
През седмицата ще бъдете ориентирани към нови проекти, бъдещи цели и към хората от приятелския ви кръг – ако сте отговорни и планирате всичко добре, това би могло да се отрази положително на вашия бизнес и на финансовите ви дела. Все така са възможни изненадващи промени и обрати в любовните ви отношения.

Козирог
Целият период няма да се характеризира с голяма външна активност, по-скоро за него ще са присъщи пасивността и съзерцателността. Ваша ще е отговорността да съхраните енергията си и да се обърнете навътре към себе си. Подходящи за вас ще бъдат тишината и уединението. Те са характерни за целия период, но неизбежно във външния свят ще се случват различни неща.

Водолей
Време е да вземете важни решения – както добре знаете, разполагате със силата и волята за това. Те ще касаят по-скоро личния ви живот, а не професионалната ви реализация. Това означава, че ако искате да надграждате съществуващите отношения, трябва да сте по-активни и да се стараете повече.

Риби
В началото на периода непременно трябва да обърнете внимание на себе си – дайте си всичко, което душата ви иска. Ще сте свръхчувствителни, което ще изисква да търсите хармония във всичко, което ви заобикаля, и да се отдавате на покой във всеки възможен момент. Подбирайте хората от приятелския ви кръг, защото те също биха могли да ви влияят зле.