В понеделник ще ви се наложи да се ангажирате със задачи, които не са ви приятни или са свързани с неприятни за вас хора. Днес бъдете внимателни в отношенията си с мъж, който присъства в ежедневния ви живот. Вероятно от негова страна ще има опит да ви манипулира в своя изгода или ще прикрие свои планове или действия. Неприятностите днес (където възникнат такива) няма да ви изненадат и ще преминат бързо. Проблеми във вашата работа или в работата (училището) на човек от семейството ви може да бъде причина за спор или кратко напрежение в дома ви. 

Овен 
Този понеделник може да получите неприятни новини. Не винете вестоносеца. Опитайте се да си дадете сметка къде е вашият пропуск. 

Телец
Този понеделник е добър ден за дейности, свързани с външността ви. Повечето процедури ще са успешни, така че не се колебайте.

Юни месец ще донесе огромно щастие на тези 4 зодии!

Близнаци
Този понеделник не е удачен ден за извършването на покупки или продажби. Ако времето ви притиска може би е добре да премислите цената.

Рак
Този понеделник ще трябва да се занимаете с битови въпроси. Много от тях са досадни, но справянето с тях веднъж ви осигурява дългосрочен комфорт.

Тези четири зодии имат специална сила и са…

Лъв
Този понеделник ще ви се наложи да разберете, че не всички имат вашата енергия и устрем. Вероятно ще ви е трудно, но ще трябва да го приемете.

Дева
Този понеделник не си правете сметката без кръчмаря. Рискувате да вложите много средства и енергия напразно. Бъдете по-далновидни. 

Везни
Този понеделник от вас ще се иска да играете водещата роля. Това никак няма да ви е трудно, така че съберете сили да поведете хорото.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Скорпион
Този понеделник може да загубите скъпа за вас вещ. Бъдете внимателни и вземете чанта, която има сигурно закопчаване.

Стрелец
Този понеделник може да ви се стори безкраен. Търсете алтернативни начини за изпълняване на задълженията, за да не ви е толкова скучно. 

Козирог
Това е ден, в който ще е удачно да се занимаете с непозната за вас дейност. Въпреки трудността в началото на един по-късен етап може да имате сериозен успех. 

Водолей
Този понеделник може да изскочи неочаквана допълнителна задача. При добро разпределение на времето ще успеете с всичко. 

Риби
Този понеделник не разчитайте на друг, освен на себе си. Приемете критиката градивно и направете необходимото, за да покажете, че сте си взели поука.