За 100 лв. се продават златните бикини на Лили Иванова, пише „Телеграф“. Любопитната обява цъфна в един от големите сайтове за продажба на лични вещи.

„Бикините на Л.И. като нови, на два концерта са“, уточнява търговецът. Той е пуснал и цяла серия снимки на бельото, като е уточнил, че са размер М, а състоянието им е "използвано", но без подробности на кои рецитали примата е пяла с тях.


Продавачът се е кръстил Италиано Веро, а локацията му е във Видин. Става дума за колекционер с псевдоним. Италиано Веро понякога продава и лични вещи на звездите. Освен долните гащи на певицата той е публикувал още 62 обяви.

В тях продава праисторически боен чук за 1000 лв., бутиково яке от Италия за 155 лв., трактор за 4444 лв., вила в Рабиша за 30 хиляди евро, друга в с. Върба за 20 бона в евро. Стари банкноти, монети и марки са сред обявите на притежателя на бикините на изпълнителката на „Панаири“.


Обявата за продажбата на бельото й

Най-популярните голи снимки на Лили Иванова пък могат да бъдат купени в момента само за 14,90 лв. Те са публикувани в първия исторически брой на българското издание на „Плейбой“ през април 2002 г.

Легендата разказва, че родните издатели са планирали да я сложат на корицата, но от централата в САЩ не са одобрили, като лично Хю Хефнер бил казал, че толкова възрастна жена не е красяла еротичната библия в цялата й история – по това време нашата Лили тъкмо е навършила официално годините за пенсия – 63.

„Много запазено списание за ценители и колекционери. Това е издание от ограничен тираж и това го прави ценно“, уточнява търговец от Ямбол.