Извънредното положение в страната доведе до взимане на мерки и при заснемането на телевизионните продукции. Сред тях попада кулинарната надпревара Hell`s Kitchen, пише "Монитор". 

Основна част във всеки епизод е вечерната резервация, при която ресторантът в Кухнята на Ада отваря врати за редица гости. Поне веднъж седмично в списъка с клиенти влизат и представители на родния шоубизнес.

Вече е взето решение и тази практика е преустановена. Като участниците в шоуто продължават да готвят, а клиентите правят поръчки за доставка по домовете.

Всеки един от претендентите за голямата награда се вихри в кухнята с ръкавици. Забранен е и достъпът на всички външни лица до снимачната площадка и общежитието, в което живеят представителите на синия и червения отбор.

На терен винаги е имало медицинско лице и всички са подсигурени, уверяват от екипа. Голяма част от епизодите на Hell`s Kitchen вече са заснети, затова зрителите ще видят тези мерки на по-късен етап от състезанието.

Продължават да се задълбочават романтичните отношения на двама от участниците. Става въпрос за Михаил и Гергана, които са първата двойка в историята на българското издание на риалити формата.

Гергана е от София и е кака на любимия си с шест години. Научихме, че мечтата й е да стане шеф сладкар и да ръководи собствена пекарна, като иска да отвори и свое сърф училище.

24-годишният Мишо е родом от Стражица. Неговите амбиции включват написването на книга с рецепти, която дори световноизвестният готвач с поразяваща уста Гордън Рамзи да разлисти.

Като един от факторите за формирането им като двойка се посочва фактът, че той е специалист по имитациите на популярни личности и с това успява да я разсмива.

Припомняме, че Hell`s Kitchen се излъчва вторник, сряда и четвъртък от 21ч. по Нова тв.