Рапърът Криско и половинката му Цвети ще станат родители през септември тази година. Брюнетката е бременна в петия месец и влюбените вече обзавеждат детската стая за наследника си, издадоха ги техни приятели. Двойката обаче упорито крие щастливата новина от медиите, тъй като се бои от лоши очи. А и Криско е от изпълнителите, които държат личния си живот извън светлините на прожекторите.
Любовта му с Цвети пламна преди около три години, след края на връзката му с Ася Капчикова. Буквално месец по-късно стана ясно, че изпълнителят се е залюбил с едно от момичетата от балета си, а това се оказа именно Цвети. Още преди да станат гаджета тя редовно участва и в клиповете му. 

Шок! Папи Ханс спира с пеенето!

За тези три години двамата неведнъж са били "оженвани" от медиите, но Криско е категоричен, че не иска и да чува за сватба. Това не му пречи да нарича Цвети "жена ми" и "най-красивата". 

Въпреки, че не мислят за брак, влюбените скоро ще бъдат трима и са в трескава подготовка около закупуването на най-необходимото за бебето си. Кристиан, както е истинското име на певеца, не крие, че най-голямата му мечта е да стане татко.

Яна Маринова се показа без грим (СНИМКИ)

Той и Цвети вече мислят име за наследника си, но отказват да разкрият пола му дори и пред най-близките си. Бъдещата майка също отказва да коментира новината, но в профила си в Инстаграм кача снимки само на лицето си, а на събития се появява с широки блузи.

Щастието в личен план накара Криско да промени и стила на песните си с последното си парче "Незаменим". Макар да предизвика немалко негативни отзиви с песента, Криско е категоричен, че именно такъв стил му подхожда повече - най-вече заради годините му. 

Поли Генова с първа изява след раждането (СНИМКИ)

"Преди пеех за лудите неща, защото животът ми беше такъв. Сега целите и мечтите ми са други. Песента е подходяща за годините ми.", категоричен е рапърът. Който освен с пеене, развива и собствената си продуцентска компания Адамант, предават от Телеграф.