Обикновен делничен ден в офиса. Часът е…дори вече сте спрели да поглеждате към часовника, сякаш стрелката му е започнала да върви назад…в един момент се запитвате „Това ли наистина искам?“.

Замислете се!

Колко му трябва на човек, за да е щастлив? „Не много“, биха отговорили повечето от Вас, но нека го представим по друг начин - минерални води в съчетание с луксозна атмосфера, която кара душата да се отпусне, да почине, да забрави за ежедневието и да се потопи в блажена почивка.

Колко му трябва на човек?

Grand Hotel Therme разполага със 176 дизайнерски стаи /Екзекютив и Фемили суитс/. Луксозната атмосфера се съчетава с комфорта на дома, за да накарат нашите гости да забравят заобикалящия свят и да се фокусират върху релаксиращите моменти с любимия човек.

Интериорният дизайн, който допринася за цялостното изживяване е един от поводите за гордост и възхищение от страна на гостите.

Защо именно това му трябва на човек?

Презентацията и невероятният вкус не са взаимоизключващи се, те вървят ръка за ръка. Точно това се старае да осигури и комплексът – разнообразни съчетаващи се вкусове, които да потопят всеки гост в една неповторима приказка за сетивата.

Ресторантът на хотела Ви поднася симфония от вкусове, които биха задоволили дори най-взискателното небце. 

Сладкарницата, в която се съчетават презентация, вкус и много емоция е нещо, което със сигурност не бихте искали да изпуснете, докато сте гости на хотела. Майсторски приготвените десерти, поднесени с много класа и стил, ще Ви накарат да се почувствате като в “страната на чудесата”.

Cake and Art не е място, на което просто да похапнете сладко, а по-скоро музей на изкуството, в който може да се насладите на разнообразие от изкушения.

Комплексът разполага с вътрешни и външни термални басейни с минерална вода, която извира с температура 57 ° C.

Думата “СПА” в буквален превод означава “здраве от природата”. Ще се запитате, защо е така ?

Лечебната сила, с която разполага, помага за различни видове заболявания. Освен за физическото, минералната вода помага и на психическото благосъстояние на човешкия ум. Действа като профилактика за високото кръвно налягане.

Гостите на Grand Hotel Therme, могат да се възползват от: вътрешен Vitality pool, чиято вода е 38 градуса, вътрешен шоков басейн, външен Adults Only басейн, 2 външни Vitality pool с 38 градусова вода, и 2 басейна с олимпийски размери и 2 детски, които можем да очакваме скоро.

Минералната вода е добита от с. Баня, което се намира на разстояние от 3 км. от хотела. Съчетана с чистият въздух, от заобикалящата природа и спа процедурите, които се предлагат, Вие получавате изживяване, за което ще говорите дълго след вашата почивка. Моменти, които ще изживявате отново и отново.

От какво има нужда човек?

Част от предимствата са също спортните дейности, които са съобразени с вкуса, натоварването и предпочитанията на всеки.

Заобикалящата природа, позволява на всеки да намери своето хоби в рамките на престоя. Независимо дали това е конна езда, разходки из природата или за по-смелите изкачването на върхове в Рила или Пирин. Не забравяйте също, че вторият по височина връх в България - връх Вихрен, се намира само на няколко километра от хотела.

А на човек му се иска още…

След подобно изживяване, на човек му се приисква да се сдобие със свое собствено кътче. От Grand Hotel Therme са помислили и за това! Разполагат с апартаменти и къщи за продажба, за да може да се сдобиете с мечтаният дом или кътче за отдих, далеч от забързаното ежедневието.