Още като стъпите на Лошин ви изпълва усещането, че всичко ви е наред. Когато си затворите очите и вдишате свежия морски въздух, усещате аромата на бор от крайбрежните алеи и чувате вълните, които се разбиват в скалите.

Никога няма да забравите какво е да плувате в кристалните води на Адриатическо море, да се печете под силното слънце, а кожата ви да бъде покрита с плътен слой сол. Ще запечатате завинаги наситения аромат на билките от острова - градински чай, безсмъртниче, мирта, лавър и розмарин.

Остров Лошин е идеалното място за хора с респираторни проблеми заради уникалната комбинация от чист въздух при оптимална влажност и температура, наситен с частици морска сол и есенциални масла. Този естествен лековит аерозол успокоява и разширява бронхите, освобождава секрета и подпомага изкашлянето, прочиства дробовете и подобрява тяхната функция.

Рехабилитацията на острова се практикува от 1885 г., но и днес експертите го препоръчват горещо. Къде се намира това почти вълшебно място и защо почивката там е наистина пълноценна - вижте на pochivka.blitz.bg!