Луиза Григорова и Мартин Макариев ще се оженят, а сватбата е съвсем скоро. Двойката няма търпение да организира най-вълшебното тържество, но няма да им кумуват кум и кума и, а две... кумици.
„Аз знаех от самото начало, че ще се оженим. Той не знаеше, но за две години го разбра. Това лято ще е сватбата ни. И ще бъде много, много, много вълшебно!", споделя вълнението си актрисата.

И издава най-голямата изненада за събитието.

„Сега ще ви разкрия една тайна. Ще ни кумуват кум и кума… жени. И понеже сме решили, че това ще са най-близките на сърцето ни хора, това ще са момичета”, разкрива Луиза.

Григорова никак не се притеснява, че Мартин приема за най-важна жена в живота си друго момиче, освен нея. Двамата работят все така заедно по снимките на сериала „Откраднат живот”, а ревност помежду им няма, пише "Телеграф".

„С него разбрах, че всички предишни връзки са били подготовка за тази. И че, ако сме се срещнали по-рано с Мартин е нямало да се получи. И че е дошло времето да се намерим–както за него, така и за мен”, споделя още Луиза.

Актрисата заявява още, че след тази среща, вярва, че истинската любов е само една. „Наистина вярвам, че човек има само една–единствена голяма любов в живота си и смятам, че съм я открила.