Предстои една прекрасна любовна седмица. Между партньорите ще има повече романтика, чувственост и доверие. Какво ви очаква? Вижте в любовния хороскоп:
Овен
Ще бъдете в състояние да получите много от това, за което сте мечтали в любовта. Вашата половинка ще ви покаже колко сте важни за него/нея. Очаквайте много романтични жестове, добра комуникация и невероятни моменти заедно.

Телец
Вашият любовен живот може да е по-тих от обикновено тази седмица, но любимият човек ще бъде все край вас и ще показва любовта си. Ще ви подкрепи по отношение на кариерата. Не забравяйте и вие да се реванширате с внимание и обич.

Близнаци
Въпреки че Юпитер ще превърне в ретрограден в сектора на любовта този понеделник, това няма да се отрази кой знае колко негативно върху вашия романтичен потенциал. Юпитер ще продължи да благославя и разширява капацитета ви, за да се насладите възможно най-много на любовната афера.

Но тази седмица планетата ще повлияе така, че ще е по-лесно да разширите вашите хоризонти. Ще видите любимия човек в друга светлина, ще го преоткриете по някакъв начин.

Рак
Обвързаните Раци определено ще постигнат напредък в комуникацията. Ще се чувствате свободни да споделите чувствата си. Някои от вас ще бъдат в състояние да споделят и дълбоки интимни желания и тайни. В резултат това само ще засили любовта помежду ви.

Лъв
Този петък лунното затъмнение във вашия знак ще ви позволи да се разкриете пред половинката ви. Ако досега не сте били сигурни в чувствата на партньора си, това ще се промени. Бъдете себе си, не се опитвайте да се променяте, за да привлечете повече внимание. Любимият човек ще ви докаже, че няма причина да се притеснявате.

Дева
Ако доскоро сте страдали заради любов, тази седмица ще започнат да настъпват някои промени в любовния ви живот. След лунното затъмнение в петък, той ще започне постепенно да се нормализира. Помислете дали има някого, когото преследвате и който може би не отговаря на чувствата ви. Сърцето ви заслужава да получава любов, не го забравяйте!

Везни
Любовта ще се движи в положителна посока и тази тенденция ще продължи. Комуникацията между вас и любимия човек ще бъде специална след вторник. Няма да има притеснения помежду ви, ще разговаряте на лични теми, ще засегнете интимни въпроси. Напът е и да се сбъдне някое силно ваше желание по отношение на любовта.

Скорпион
Обвързаните представители на зодията тази седмица може би ще поднесат приятна изненада на близките си. Това може да е новина за общо съжителство, закупуване на нов дом, предложение за брак и дори новина за бебе. Очакват ви хубави дни.

Стрелец
Разговорите между вас и любимия човек ще бъдат за любовния ви живот и партньорството ви. Ще споделяте своите идеи, мисли, ще разрешите стари спорове. Седмицата е подходяща за планирането на забавление с приятели или пътуване.

Козирог
Що се отнася до финансите, през тази седмица очаквайте с любимия човек добри новини. Възможно е да изплатите някакъв дълг, с което да освободите бъдещите си доходи. Също така ще споделите ваши интимни желания, които досега сте пазили в тайна от половинката си. След като го направите, ще се почувствате по-близки и много по-обичани.

Водолей
Този петък лунното затъмнение във вашия сектор на партньорство ще доведе до повратна точка в любовта. За щастие промените ще са в положителна посока и с половинката ви ще се почувствате по-близки. Очаква ви удовлетворение, хармония.

Някои от вас ще получат предложение за брак, за други, ако са били разделени поради някакви обстоятелства, ще има шанс отново да се съберат. Щастието е при вас.

Риби
Тази седмица вие и вашият партньор ще имате възможност за провеждането на дълги, важни и смислени разговори. Възможно е да планирате някаква голяма промяна в живота си. Действате плахо, а не бива. Всичко ще бъде наред, просто трябва да се доверите един на друг.

Източник: az-jenata.bg.