Независимостта, желанието за свобода и правото на избор ще надделеят тази седмица в любовта. Пълнолунието ще бъде причина за нарушаване на добрата комуникация между партньорите. То ще ни направи по-емоционални и от най-малкото ще сме склонни да правим големи проблеми. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Една емоционална седмица предстои за Овните. Романтиката няма да бъде толкова на висота и ще трябва да балансирате между работата и семейството. Възможно е да почувствате несигурност относно това къде да вложите енергията си. Стресът ще бъде повече от любовните емоции, но за щастие партньорът ще ви даде своята подкрепа и ще успеете да преодолеете кризата.


Телец
Важно е за обвързаните представители на зодията много да внимават какво казват на половинката си, за да не съжаляват на по-късен етап. В същото време някои от вас може да се почувстват разочаровани от ново познанство. Ето защо е важно да нямате предварителни очаквания, за да не останете неприятно изненадани.

Близнаци
Тези от вас, които се намират във връзка е добре да внимават с финансите, за да не се върнат назад. Ще има редица изкушения пред вас, но забавете темпото. Изобщо внимавайте с решенията тази седмица, защото те могат да се отразят на връзката ви. Ако не сте предпазливи, ще страдат любовта и парите ви. Не забравяйте, че това, което досега е било „наше“, няма как изведнъж да стане „само мое“.

Рак
Това няма да бъде най-добрата ви любовна седмица. Пълнолунието във вашия знак в четвъртък ще ви накара да поискате повече самота. Половинката ви може да се окаже буфер за вашите смесени емоции, в които няма да липсва и гняв. И все пак, уважавайте чувствата на любимия човек, в противен случай може да застрашите връзката си.

Лъв
Някакви притеснения относно работата могат да ви отдалечат от романтиката, но ако все пак успеете да запазите хармонията в любовта, след четвъртък ще бъдете възнаградени. Тогава може да очаквате от любимия човек много положителни емоции, прекрасни интимни моменти. Сякаш той или тя ще знае от какво точно имате нужда. Възможно е да откриете вашата сродна душа.

Дева
Ако сте необвързани и получите неприлично предложение за секс за една нощ, може да имате колебания дали да се впуснете в тази любовна афера или не. Ако е така, по-добре продължете напред. Тези от вас, които се намират във връзка, след четвъртък могат да очакват най-сладкия израз на любов. Отдайте се на емоциите и не мислете за нищо друго.

Везни
Някои от вас може би са започнали офис романтика. Ако тя е тайна, може да се обърка нещо. Възможно е колеги или шефът да се опитат да попречат на отношенията ви, особено ако това е против фирмената политика. Ако нямате такава забрана, просто се отдайте на приятните емоции.

Скорпион
Нищо няма да застане на пътя на любовта тази седмица. Възползвайте се от всяка ситуация. Въпреки че според звездната карта затруднения няма да липсват, с любимия човек сте твърдо решени да ги преодолеете заедно. В четвъртък се възползвайте максимално от връзката на Венера и Нептун. Може би вече сте намерили сродната ви душа и за вас това е всичко, което има значение.

Стрелец
Проблеми няма да липсват и за обвързаните Стрелци. Възможно е да останете разочаровани от половинката ви, която може би ще похарчи повече пари от необходимото, които могат да се окажат и ваши. Напът сте безразсъдно да загубите средства, които дълго сте събирали. Комуникацията с партньора в този момент е решаваща.

Козирог
Семейните проблеми ще се окажат пряка заплаха за връзката ви. Емоционална ситуация ще се окаже причината за раздора. Направете всичко по силите си, заедно с половинката да стабилизирате взаимоотношенията си. Той или тя може да бъдат афектирани, затова ще трябва да положите повече усилия, за да поправите нещата, особено ако се случват по ваша вина.

Водолей
Добре е да внимавате в комуникацията с половинката си. На по-късен етап е възможно да съжалявате. Войната на думи не е решение на проблемите, както и напомнянето за нечие минало.

Риби
Вашият любовен живот може да бъде доста емоционален тази седмица. Пълнолунието в четвъртък заплашва романтиката. Възможно е да осъзнаете, че той или тя не отговарят на вашите емоционални нужди. Ако това се случи, по-добре разкрийте това, което мислите. Една връзка никога не трябва да бъде емоционално незадоволителна.

Източник: az-jenata.bg.