Сърцераздирателна сцена в „Гласът на България“ – Михаела Филева скочи да успокоява участник, след като  го отряза на кастинга на тъмно. Атанаска Тенева не успя да размърда нито един от четиримата треньори, но причината за особения сантимент на Михаела към нея бе факта, че момичето изпълни нейния хит „Последни думи“.

„Супер странно е да чуеш своя песен, така ми се щеше да е много добре ... Аз обаче ще ида да го видя това момиче“, заяви Филева и изненада роднините на Атанаска в бекстейджа. Момичето сконфузено се сгуши в прегръдките й, а поп звездата взе да го целува по челото с майчинска нежност.

„Притесни ли се много? Просто това е „Гласът на България“ и тук всички очакват невероятни неща. Трябва повече работа и увереност, разкошно момиче!“, нареждаше Михаела, докато Атанаска хлипаше в прегръдките й.

За 23-годишната певица от Първомай „Гласът на България“ бе шанс да сбъдне мечтата на баба й, която така и не постига особена популярност като естраден изпълнител. Атанаска учи графичен дизайн в Художествената академия в момента и целта й е скоро да издаде албум, чиято обложка ще сътвори собственоръчно.