Откакто се загаджи с хубавицата Надя Иванова, Борислав Комсийски не може да си намери място от щастие, твърдят негови близки, пише "Уикенд". Бизнесменът и бившата телевизионна водеща се запознаха покрай шоуто „ВИП Брадър” и още тогава припламнаха искри между тях, но романсът им започна след излизането им от Къщата. 
Тогава Боби се свързал с Надя по телефона и я поканил на среща. В началото красавицата, която загуби по трагичен начин бившия си приятел, не бързала да се обвързва, но скоро след това се предала пред чара на Комсийски. 

Бизнесменът от доста време твърди, че копнее за сериозна жена, с която да създаде семейство и в лицето на Надя открил точно това, което търси.

Запознати издават, че новосформираната двойка се готви да замине на екзотично пътешествие и в продължение на 10 дни да се отдаде на любов и романтика. За своята почивка Надя и Боби избрали Малдивите, които тази зима се превърнаха в любима дестинация на родния елит. 

Хора от обкръжението на влюбените издават, че те посрещнали заедно и Нова година, като си пожелали през 2017 да развият отношенията си и да преминат на следващото ниво. Макар че все още не живеят заедно, Борислав планирал в най-скоро време да предложи на Надя да се съберат под един покрив и да обмислят идеята за бъдещи деца.