Моника Валериева разясни на почитателите си, че е в най-големия град в Китай - Шанхай, но не с богат любовник, а с баща си. Моделката написа дълъг пост в социалната мрежа, който публикуваме без редакторска намеса.

В публикацията тя говори за съдебната битка с Люси Иларионов, за обира си, колко много работи, за приятелството си с Андреа и още любопитни неща, които можете да прочетете.

Бащата на Моника

Ето пълния текст на публикацията:

"Баща ми в Шанхай, пътуването при което той ме придружи за да ми помогне,да не съм сама с гида си.Пътуването ми беше свързано изцяло и само с моят козметичен бранд.Като цяло не успях да видя нищо от този град и всеки един посетен от нас.

След най-голямото Expo в света,където бяха изложени всички козметични брандове,аз се насочих за производство в Китай! Там се предлага от ,,пиле-мляко”!

Разбира се има нисък клас, среден клас и висок.Видях световни брандове с фабрики там!

Огромни дистриктове пълни с малки офиси ,тъпкани с продукти (мостри) които избираш,поръчваш ,правиш дизайн,патентоваш и ходиш по 20 км пеша всеки ден за да намериш най-добрият продукт (висок клас) на най-добрата възможна цена ,за огромно количество (иначе няма да се занимават с теб), за което плащаш огромна сума а те очакват още хиляди разходи в родното ти място заради цялата бюрократщина и т.н.

Нещо са което се бориш а може би няма да успееш на време,защото това струва не малко пари ,които си чакал да събереш за стока доста време (признавам ,че не се лишавам от нищо затова и бавно се случиха нещата),все пак не съм Кайли Дженър за да бълвам продукция всеки месец или всеки ден!

Това струва много пари, голям екип от хора,много сертификати,тестове и т.н ако искаш да си легален и да се развиваш! Аудиторията е малка, колкото и добре да продаваш.

Понякога и други българки решават да правят същото и аудиторията става все по-малка.

И накрая те плюят ,че пътуваш с цел проституция или с чичко паричко зад кадър ,защото преди 8 години си бил в Плеймейт,защото Людмил казал че съм ескорт, и съда го е оправдал на първа инстанция - не защото съм, а защото трябвало да съдя Нова Тв, щото те го били излъчили! Или защото имам приятелки фолкпевици или показен хубав стандарт на живот.

Недай си Боже когато имаш приятел,чужденец или българин ,,зад кадър” да ти подари някое "Картие" или часовник или рози - КРАЙ! Работничка си заради джуките и циците.

Никой не те пита,бачкаш ли като помяр ,караш ли се с митници,какъв път минаваш,какви връзки си имал,изневерявали ли са ти,какви проблеми имаш,как ти е протекъл живота???

Защо се подаряват рози на ,,работнички”,защото аз ги знам всички и не съм виждала такова отношение ,но това не може да Се обясни на аудиторията,първо защото не трябва ,второ защо трябва да разкриеш твоите възходи и падения и личният си живот за да Се докажеш.

На края пак ще си Моника Валериева , и хората ще говорят ,,аз съм чувал” ,, знам от сигурни хора” ,,абе как тая ще има това бе знаем как става”, ама никой няма да дойде да каже ето така е - факти,фактиии!

И съм в кюпа на този кръг за който се говори (което е истина и е масово) но всички не приемат различните!

И си носиш името а се бъхтиш с нерви всеки ден.За да изкараш нещо на пазара ,което някой с контакти и с повече пари вече те изпреварва и това не е проблема,проблема е че кервана си върви и върви и върти едно и също.

И така,ей така да си споделя ,не че нещо ще се промени или на някой му пука!", написа бившата секс забежка на Валери Божинов.