Като един от най-успешните бракове във фолка беше определян този на фолк певицата Татяна и мъжа й. Съвсем неочаквано обаче певицата обяви, че слага край на 18-годишния им съюз. „ШОУ” се добра до цялата истина около отношенията им. Оказва се, че двойката имала проблеми от години. Мъжът на Татяна й изневерил преди време с тяхна съгражданка, а наскоро започнал нова връзка с момиче, което е на възрастта на сина им. След като разбрала истината, Татяна го изгонила от общия им дом и обяви публично огорчението си.
Самата певица се обърна към феновете си с емоционална изповед, в която разказва за проблемите в брака си. Интересното е, че изпълнителката е една от малкото известни жени в България, които до последно твърдяха, че са щастливи в личен план. Татяна възхваляваше семейния уют, разправяше нагоре-надолу как чисти, готви, глади, плеви градината, в същото време ходи на участия и се грижи за външния си вид. 

Именно този парадокс шокира много от меломаните, след като обяви новината. Запознати с отношенията на певицата и мъжа й разказват пред наш репортер, че най-голямата пречка за него било кариерата й. Самият той работи 7 дни в седмицата и не се прибира често вкъщи. Искал обаче от жена си да прекрати кариерата си.


Докато двойката още беше заедно

Друг голям проблем са изневерите му. Оказа се, че красавицата доста дълго е търпяла забежките на мъжа си. Преди няколко години й изневерил с тяхна съгражданка. Сега отново уж много ангажираният и работещ съпруг й изневерява, този път  с момиче на възрастта на сина им. След като разбрала истината, Татяна го изгони от общия им дом и обяви публично огорчението си. Съграждани на певицата шушукат, че това е чиста педофилия от негова страна и направо не могат да повярват на случилото се. Самата певица се обърна към феновете си с емоционална изповед, в която разказва за проблемите в брака си. 

Новата му любовница с нищо не превъзхожда певицата, коментират запознати. Тя дори прекъснала училище в 8-и клас и се славела в града като леко момиче.

Феновете на певицата пък пишат коментари в социалните мрежи, че след развода ще може изцяло да се отдаде на кариерата си. Дори да се докопа до желания от нея приз за певица на годината. 

ОЩЕ ГОРЕЩИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА