Най-добрата рецепта за вечеря: Печени кюфтета с кашкавал и зеленчуци
Вземете парченце кайма, в средата сложете кубче кашкавал и го оформете хубаво
Кайма
Кашкавал
Картофи
Моркови
Подправки по избор
Количествата са според желания брой кюфтета.
Начин на приготвяне:
Нарежете зеленчуците на парчета. Вземете парченце кайма, в средата сложете кубче кашкавал и го оформете хубаво. Същото направете и с останалите кюфтенца. Върху алуминиево фолио наредете малко зеленчуци и няколко кюфтенца.
Ето как да приготвите най-лесния и мързелив козунак
Подправете и добавете малко олио, а може и малко вода (1-2 лъжи). Същото направете и с останалите зеленчуци и кюфтета.
Затворете плътно алуминиевото фолио, сложете го в тава и печете около 30/40 минути при 180/200 градуса. Отворете алуминиевото фолио по средата на печенето, за да хване коричка.
Сервирайте и се насладете, докато е топло.
Последвайте ни
0 Коментара: