Тя е една от младите българки, които не само имат страст към модата, но и работят активно за сбъдване на мечтите си. Успешната Instagram кралица, Габриела Бизеранова, която вече е последвана от повече от 35 хиляди фенове, винаги е впечатлявала с умения и усет за красота, естетика и мода. 

23-годишната Габриела има собствен стил, които изразява чрез облеклото и аксесоарите, които носи във всекидневието, а снимките, на които ще се натъкнете в социалния и профил, са повече от вдъхновяващи. 
 

Нейните образи са концентрация на нежност и истинска женственост, а Инстаграм и страстта и към снимките за нея са развлечение и отдих от реалността. Още като малка събира пари и сама си купува първия фотоапарат. Не след дълго това се превръща в любимото и занимание - да снима и да се снима. И така до ден днешен - тази страст не стихва, дори се засилва все повече и повече.

 

Магнетичната красавица често е обект на внимание в модните среди и е сред най-търсените за реклами на различни марки облекла и козметика. Габриела не се плаши от играта с кройки, изразени рамене, съчетаване на материи, ярки аксесоари. Нестандартното е нейният щрих ШИК!

Габриела Бизеранова учи в Софийския университет, специалност "Право". Родителите и са лекари, но тя избира да продължи по друг път. Въпреки решението, което взима, за нея е от изключителна важност, семейството и да се гордее с нейните постижения и да продължава да я подкрепя занапред.
 
Ето какво още разказа в интервю за Trafficnews инфлуенсърът и модел Габриела Бизеранова:
 
- Разкажи ни повече за себе си! Коя е Габриела в личен и професионален план?
 
- Казвам се Габриела Бизерановa на 23 години от София. Може би най-интересното нещо, което впечатлява хората, когато заговоря за себе си е, че съм тризначка. Имам двама прекрасни братя, а за мен моята майка е героиня.

Уча в Софийския университет и специалността, която съм избрала за себе си е "Право". Да, доста амбициозно, но аз съм си такава. Упорита. Гледам към бъдещето и мечтая за грандиозна реализация. Била съм в балетно училище (НУТИ) и друго любимо нещо в живота ми е класическият балет. Той ме изгради като личност и силния си борбен характер, дължа на него. Макар и обстоятелствата да ме принудиха да се откажа от балета и да завърша Първа английска езикова гиманазия, любовта към спорта остана.

 


 

- С какво се занимаваш в момента?

Както вече казах, студентка по „Право“ съм в 5-та и последна година. Толкова дълго очакван момент за мен, макар че колкото се радвам, толкова и се страхувам, защото знам, че най-трудното всъщност сега предстои. В свободното си време съм модел и инфлуенсър. Инстаграм, модата и страстта към снимките са моето развлечение и отдих от реалността.
 
- Ти си сред популярните инфлуенсъри в България. Грешно ли е схващането, че хората с този тип професия водят приказен живот, без да работят?

- Съществува ли изобщо този „приказен живот“? Животът в инстаграм и реалността са две различни неща. Смятам, че всеки човек изживява своята лична драма, а инстаграм е платформа, която показва доста малка частичка от истинските животи на хората. Всъщност, всеки отговаря сам за себе си и не бих могла да се изкажа от името на всички инфлуенсъри. Със сигурност не мисля да се занимавам основно с инфлуенсърство, но в този момент като студент, не ми остава време за друга странична работа, тъй като съм се фокусирала главно над образованието си. Само бих добавила, че е грешно схващането, че работата като инфлуенсър е лесна и „приказна“. Хората не си дават сметка колко време, усилия, лишаване от свободно време и лично пространство всъщност трябват, за да представиш себе си и продукта, който рекламираш в най-добрата му светлина. Всяка професия изисква жертви и всеки сам решава по какъв път иска да върви!
 
- Защо смяташ, че хората те следват в социалните мрежи?

- За мен смисълът на социалните мрежи е да успееш да вдъхновиш даден човек. Да бъдеш мотивация за някого и да будиш възхищение. И не говоря за външния вид, защото всеки човек е красив външно по различен начин, говоря затова какъв човек си отвътре! Да накараш някого да се спре на твоя профил, да се замисли над поста, който си качил, да се усмихне! Интернет е толкова пренаситен от информация, че ако не си оригинален, хората не биха ти обърнали внимание.


- Как изглежда идеалният "инфлуенсър"? Някое име?
 
- Определено един от любимите ми инфлуенсъри е Тамми Хемброу. Тя показва какво е да бъдеш млада, но прекрасна майка. Как всъщност с усилие - можеш да създадеш империя. Как семейстовото е на първо място, но имаш ли амбиции, можеш да постигнеш и съчетаеш всичко. Други инфлуенсъри, който обожавам и са насочени повече към модата са Кайли Дженър, Джулиет Фокс, Мика Джианели, Сауити, Карла Джи и др.
 
- Родителите ти са лекари, защо не тръгна по техните стъпки?

- Цялото ми семейство е от лекари, баба ми и дядо ми също. Дори кръстниците ми! Хаха, абсолютно всички. Не продължих традицията , защото съм доста емоционална и дори не мога да си помисля да съм лекар и да виждам всичкото това страдание на хората. Боли ме за всеки човек. Не мога да приема,че някой страда, а аз не мога да му помогна. Нагледала съм се на беззащитни души и всъщност това ме плаши.
 
Зодия Рак съм, а емоционалността е присъща за тази зодия. Предпочитам да сложа розовите очила и да се наслаждавам на щастливата страна от живота, поне доколкото мога. 
- На коя модна корица мечтаеш да изгрееш?

- Хм, мисля че всяко момиче мечтае да бъде на корицата на Vogue! Наскоро бях на корицата на списание „Мода“, това беше една истинска сбъдната мечта! Спечелих конкурс, в който се борих адски много и резултатът беше налице!

- А би ли се снимала за Плейбой или да вземеш участие в конкурс като „Мис Плеймейт” например?

- Абсолютно и категорично – Не! Определено ме вълнуват доста различни неща! 
- С Какво може да те впечатли един мъж и ти самата имаш ли такъв до себе си?

- Да бъде мъж с главно „М“. Да бъде сърцат, грижовен и амбициозен. Да цени семейните ценности и да може да обича. Да бъде верен и добър. А отговорът на следшащия въпрос е - Имам, да.
 
- Имаш изключително атрактивна визия! Черпиш ли идеи от някъде или сама комбинираш цветове, дрехи, аксесоари?
 
- Много благодаря! Всъщност интересен факт е, че аз черпя вдъхновение от самата себе си. Не ми е нужно да разглеждам чужди профили и да копирам, по-скоро хората копират мен. Винаги имам страшно много идеи и мога да се похваля с това, че имам голяма доза въображение в себе си, което ми помага за съчетанието на тоалетите ми, а и не само за тях!

- Какво ни предлага есента в моден аспект и кои според теб са задължителните артикули, които трябва да имаме в гардероба си?

- От няколко години насам, модата от 90-те се завръща с пълна сила! Цветни костюми, прави палта, широки дънки,много шапки, кремави тонове и екстравагантни обувки!
- Как поддържаш външния си вид и това перфектно тяло? Имаш ли корекции по себе си?

- За тялото бих казала, че е доста ген и малко тренировки! Нямам корекции по себе си, освен малко хиалурон в устните. Имам доста големи естествени устни, затова дори не го считам като корекция.
 
- Ти си заклет пътешественик! Разкажи ни за най-вълнуващото си пътуване?

- Ах, тук мога да пиша с години! Обичам да пътувам и да се пренасям в други светове. Най-вълнуващото ми пътуване определено беше когато заминах сам сама за Америка и я обиколих половината - без приятели, без роднини! Бях там за около половин година. Никой не вярваше, че ще замина, но го направих, а това остана любимият ми спомен. За цял живот. Запознавах се с различни хора през това приключение и направих приятелства за цял живот, изживях мигове, които ще топлят сърцето ми до последния ми дъх, запаметих гледки, които никога няма да изтрия от съзнанието си. И определено един ден ще се върна там отново!
 
- С кого би искала да се смениш за един ден и защо?

- Труден въпрос. Може би с Кайли Дженър или пък Риана, хм...
 
- Как би се описала с 4 позитивни и негативни думи?

- Позитивни: Умна, целеустремена, борбена, удовлетворена и още една – добра! Негативни: Наивна, твърде откровена, твърде емоционална, твърде импулсивна.
 


- Коя е суперсилата, която би искала да притежаваш?
 
- Телепортиране.

- Кое е нещото, което може да те извади извън равновесие?
 
- Злобата, завистта и лъжата.

- Какви са твоите мечти и стремежи?

- На този етап за мен най-важната мисия и мечта е образованието ми! Това е битката, в която трябва със сигурност да спечеля! Това е и нещото, с което ще направя родителите си истински горди, а за мен тяхното щастие е най-важно! Още една от най-големите ми мечти е да имам светло бъдеще, щастливо семейство и всички, които обичам да бъдат здрави и усмиханти! И последно – да отида в Америка отново!
 


И едно кратко интервю:

Първото нещо което правя сутрин е…  да си полежа още малко!
 
Никога не излизам от вкъщи без… телефон, портмоне и усмивка!
 
Любимата дреха в гардероба ми е… Ах, не ме ограничавайте с една! 
 
Ако трябва да опиша моя личен стил с една дума е… Различен и екстравагантен!
 
Най-голямото ми удоволствие е… да виждам щастието в очите на хората, които обичам!
 
Най-вълнуващият човек който някога съм срещала е… МАМА!
 
Последното нещо което търсих в Google беше… Онлайн системата на Софийския университет.
 
Нещото, което винаги съм искала да направя е… Да пътувам из света безспир!
 
Парфюмът, който ме описва е… Santal Royal на Guerlain; Womanity на Mugler. Накратко казано - парфюми, които не на всеки отиват и прилягат.