Фолк ветеранката Нелина не може да се побере в кожата си от гняв към несериозни майстори. Певицата ремонтира жилището си от месец април, но вместо отдавна всичко да е приключило, ремонтът боксува по средата. Това създава куп грижи и притеснения на чалга антиката, която се оплаква, че майсторите са съсипали нейната и на близките й лятна почивка, пише „Таблоид“.

„Вместо да отдъхнем спокойно поне за пет дни, ние търсим кой да довърши шпакловката и да налепи плочките“, плаче певицата и допълва, че това е най-работното и най-нервното й лято заради ремонта.

Нелина се договорила с бригада още по Великднеските празници и дори направила така, че да освободи апартамента, за да могат работниците спокойно да направят дома като нов. Но още в началото се оказало, че майсторите са поели няколко обекта и прескачат от един на друг апартамент или къща във витошките квартали на София. Вместо да приключат за месец, в края на август те успели да свършат по-малко от половината от работата. 

Нелина направила грешката да им плати по-голяма част от исканата сума в началото и сега си скубела косите, че независимо от коректността й, апартаментът й е непригоден за живеене. В отчаянието си певицата изгонила първата бригада и се доверила на приятели, които малко по малко приключват с гипсовата шпакловка и теракота. Нелина се готви сама да боядиса къщата си.