Куентин Тарантино е платил сума около 10 000 долара на проститутка, за да ближе ходилата ѝ. За това разказва служител в клуб, където се е разиграла въпросната сцена, пише "Дейли Мейл".

От дълги години се знае, че Тарантино има фетиш към женските крака и затова често в неговите филми се появяват кадри с дамски крака и по-точно с най-долната им част. 

Наскоро служител в клуб, който тогава работел на сравнително висша длъжност, разказа, че е бил свидетел как жена получила зашеметяваща петцифрена сума, за да може 60-годишният Тарантино да ближе краката ѝ.

Човекът който в момента работи в "Crazy Girls" в Холивуд, разказва, че режисьорът, който има две деца от съпругата си Даниела Пик, е поискал специална VIP стая в неназования клуб.

В подкаста "Get in the Car" очевидецът разказва още, че Куентин поискал танцьорката с "най-големи гърди" и "най-сочни задни части" да се присъедини към него в стаята.

 

 

Това, което последвало, било наблюдавано от служителя на монитор за видеонаблюдение.

"Той седна, тя се накани да съблече горнището си, но той стана и я хвърли на дивана и започна да събува обувките ѝ една по една. И след това ближеше долната част на краката ѝ, смучеше пръстите ѝ".

Според очевидеца всичко това продължило около 30 минути, а след това краката на жената приличали на "сини сливи".
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук