Екс водещата Николета Лозанова призна за пръв път за козметичните намеси върху устните си. След години спекулации, НиЛо призна за поредната си корекция, този път с хиалурон в устните. "Обичам новите си устни", това написа моделката на story-то си в Instagram.
Според интернет потребители Николета има десетки пластични операции, сред които ринопластика, извайване на скулите, зъбите и брадичката. Припомняме, че настоящата половинка на вратaря Ники Михайлов официално твърди, че има само корекция на бюста и устните си, което със сигурност не е вярно.

Корекцията й не остана незабелязана още щом я направи преди повече от месец. Тя със сигурност е използвала повече от една ампула хиалурон, за да постигне този ефект в стил Мара Отварачката. Това не се препоръчва от повечето хирурзи, които поставят такива инжекции, заради драстичното разтягане на устните, което може да ги увреди трайно.

Феновете на Лозанова са потресени от действията й. Тя винаги е имала плътни и красиви устни, с които се е гордеела и повечето смятат, че само се е загрозила с инжекциите. Дори я сравняват с колежки и дами от родните ВИП среди, които стават нарицателно за неуспешни интервенции.