Парти сезонът на Playboy започна ударно с бутиково парти в столичен клуб. Топ моделите на Мъжката Библия Анна Мария Чернева, Диана Цветкова и звездното трио от Playmate Of The Year 2018 - носителката на титлата Жанета Осипова и подгласничките й - Дениз Хайрула и Несрин Исинова, направиха истински спектакъл на сцената.  В шоуто се включи очарователната Марешка Глушук, която имаше двоен повод за празнуване. Освен че красавицата изгря в гореща фотосесия, сексапилната блондинка отпразнува и рождения си ден, който беше на 13 февруари, пише show.blitz.bg. 

Събитието по повод представянето на новия брой събра столичния елит, а сред специалните гости беше и строителният предприемач Йордан Динев. Комедиантът Ники Станоев също уважи партито в компанията на приятели, а една от любимите им зони беше шоколадовият бар с шотове  и желирани бонбони, изработени от шеф Радо Стамболов по специална рецепта. Нора Недкова също се появи на партито на Playboy след дълго медийно отсъствие. В компанията на приятели дойде и Евгения Радилова – Ени, чиято ексклузивна фотосесия „Вампирела“ излиза в настоящия брой на списанието. 

Четете в show.blitz.bg как на партито попадна незрящо момче, което от години е влюбено в Нора Недкова. Най-накрая сбъдна мечтата си да се запознае с нея.