Тв водещата Николета Лозанова проговори за първи път за отношенията си с Ники Михайлов, Роналдо и Валери Божинов и разкри, че е била заедно с бившия вратар на националния ни отбор на Малдивите пред списание LOVE style.
„Преди много, много години съм била с него на Малдивите и…да, и този път бяхме заедно. Ние никога не сме имали лоши отношения. Винаги сме били в перфектни, напук на всичко и всички. Ники е такъв мъж, за какъвто всяка жена мечтае!”, откровена е Николета.  

Припомняме, че само БЛИЦ показа горещи снимки на двамата от столична дискотека, където са интимно близки.

Хубавицата обаче не иска да каже дали се е срещала с футболната звезда Роналдо.

„Ще отговоря на този въпрос само на детектор на лъжата, а и пак няма гаранция дали истината ще излезе наяве! Ако трябва да го оценя като мъж от 1 до 10, категорично му давам 11! Това вече за никого не е тайна. Безспорно е много секси и тези, които го отричат, са същите като онези, които уж „не ме харесвали“. Определено съм доста компетентна относно футбола и смело заявявам, че е най-добрият в света”, хвали го красавицата.

Тя отрича с бившия й съпруг Валери Божинов да са разведени, въпреки че отдавна не живеят заедно. Признава обаче, че не съжалява за раздялата им, защото всичко случило й се, й е донесло само усмивки и още по-големи възможности.

С Валери са в прекрасни отношения, абсолютно безоблачни и се виждат всеки път, когато той е в България. „Валери обожава Никол и всички жени трябва да приемат факта, че тя е неговата голяма любов и връзката им е изключително силна. Не съм виждала такава слабост между баща и дъщеря”, разкрива Лозанова.