Силиконката не пуска щерката на Велерката с татко и любовницата му в Дубай Войната между бившите съпрузи Валери Божинов и Николета Лозанова продължава с пълна сила. Плеймейтката за пореден път направи сечено на нападателя на "Партизан". Тя не пусна дъщеричката им Никол с него и приятелката му Биляна Дол в Дубай.
Двойката ще посрещне Нова година в емирството и желaнието на футболиста беше двете му деца да са с него, за да може да прекара малко време с тях. Алисия не прави проблеми и Валери-младши замина с баща си.

Не на това мнение бе Николета, която преди време орева света, че Божинов не е дошъл на рождения ден на дъщеря им, защото имаше мач. Тя категорично отказала да пусне Никол с бившия си и новата му жена, която не може да понася. Още повече че Биляна се сдружи с дългогодишната й врагиня - Алисия.

Певицата от своя страна няма проблем с факта, че малкият Валери ще празнува с баща си. Освен това тя има работен ангажимент на Нова година. Божинов и Алисия са в доста добри отношения след раздялата му с Николета.

"Досега винаги съм празнувала на Нова година със сина си. Но този път той ще бъде с баща си, затова аз ще се забавлявам с моите почитатели в известен столичен клуб, където изпълнения ще имат още Мария, Илиян и Гъмзата", разкри тя тези дни.

Божинов, Биляна и Валери-младши заминаха за Дубай във втория ден на Коледа. Нападателят е резервирал луксозен апартамент в един от тузарските хотели в любимата на половинката му дестинация.

Двамата бяха там и в края на май на романтична ваканция. Сега те са по семейному. Биляна побърза да се похвали и качи тяхна обща снимка. Тя и Божинов бързо успяха да си спечелят критиките на загрижени майки. Причината е, че наргилето, което двамата пушат, е насочено към устата на детето.

"Искрено се надявам, че Божинката не дава на сина си да пуши от това", написа една от дамите.

Алисия явно не се притеснява от това и им праща сърчице през инстаграм. Тя от своя страна се похвали с нова прическа. От няколко дни певицата е в отбора на блондинките.