"Реших да си сложа токчета и тъй да си джъткам, докът готвя из вкъщи. Никой копче не може да ми каже." Така започва видеото, което събуди негативни емоции у стотици българи по света и у нас. Нова Мис Тигрова изгря на небосклона в интернет пространството.

Новата онлайн звезда е нашенка, която от 20 г. живее и работи в Италия. Руса е, има огромен бюст, а за нуждите на видеото е обута във високи токчета и носи впит бански. Докато заснема видеото се вижда, че на лицето си има разкрасяваща маска в странен цвят.

Във видеото си, с което разгневи доста нашенци, тя говори за (или по-точно "против") родолюбците в чужбина, които танцуват ръченица и веят знамена по чужди площади. Блондинката говори на тежък диалект, както се убедихте от горния цитат - "джъткам" и "докът".


Ето какво нарежда тя в клипа си:

"Знам, че ви липсвах. Ще ходя "къкто си искъм" и "къкто искъм ще съ обличам". Искам демонстративно да ви се покажа колко красиво тяло имам благодарение на моите усилия във фитнеса и моята воля със здравословното хранене. Днес ще говорим за фалшивите родолюбци - и да се показват на супер традиционалисти", започва обръщението.

Между другото, не се учудвайте, ако изреченията ви се струват недовършени, безсмислени или неадекватни. Повечето ѝ мисли завършват във въздуха с "и...", но така и не се приземяват. Именно затова онлайн зрителите трябва да гадаят какво мисли героинята.


"Аз за това се показвам така, щото иначе някои ши*аняци и празноглавци няма да ми обърнат внимание на клипа. А така ще има вслушване на моята мисъл, може да ви влезе нещо в празните тикви", оправдава избора си на гардероб блондинката. "Вече забравих българските думи, от много време съм в Италия и съм е*ати пи*ката - вече забравих българския". Следва дрезгав смях. Освен всичко останало, тя обвинява мъжете, че я гледат, без да ѝ "лайкват" снимките и видеата.

"Така - абе, вий какъв *уй търсите извън България и сте ми седнали да ми развявате байраци, да ми играете хора, да ми се правите много мислещи за България.. нестинарки, ръченици, шопски салати, традиции... На някой изобщо пука ли му за нашата България, че играете ръченици на пъпа на Милано? Абе, вий не разбирате ли, че ви са смеят хората, бе, хора? Докато има такива прошляци като вас - няма да се оправим!", след което следва още по-нелогична констатация:


"То разбирам поне да имате г*з като моя, ама разплути тумбаци и запустели лелки ще ми дават акъл и ще ми се правят на патриоти! Аз дето тука в Италия ми мина половина живот и остарях тука - ги разбирам повече нещата! Аз съм го доказала кво съм - туй че си показвам ци**те и г*за във фейсбука е друго нещо, това не значи, че аз не ставам сутрин и не работя и не си плащам данъците!"

През цялото време нашенката сяда и става от един стол, докато се снима в огледалото, оправя си горнището, позира, попипва се.

Да си покажем нашенското - има място, има театри, организирайте ивенти. Десет пияни бухалки си взели жените и ги облекли в сукмани и подскачат! Не искам да се правя на голямата работа, ама съм! Аз съм на 42 години, бях като слон, след като родих, но всичко се постига със спорт и здравословно хранене", разказва за мъките си русата дама.


Тя завършва клипа си със следното:
"Тез, дето само плюят, са най-големите нещастници в живота. А тия мъже, дето имат гаджета, пък дето ми гледат видеата, без да ги лайкват и без да ги коментират, а после ми пишат по чата - пазя всичко и някой ден голям смях ще стане, като ви сложа на стената! Ама нали имам добро сърце, не искам да ви развеждам..."
Клипът на нашенката в Италия е гледан хиляди пъти, а коментарите под него са повече от цветущи.