Новата сутрешна новинарка Полина Мечкуева бързо показа, че няма да се съобразява със „старите кучета“ на дивана на сутрешния блок на bTV.

В четвъртък тя предложи в развлекателната част на „Тази сутрин“ меко казано интересен сюжет от интернет, в който е снимана торта за рожден ден на дете.

Специалното лакомство трябвало да изглежда като приказна къща-гъбка, но резултатът буди по-различни асоциации у възрастните, пише vihrogon.bg.

Мечкуева някак много невинно пробута кадрите по време на сутрешната раздумка на екипа. Всички стиснаха зъби, за да не кажат на какво им прилича тортата. Само устатият спортен журналист не се сдържа и сподели, че горната ѝ част изглежда смущаващо. Така аналогията стана очевидна дори за Натали Трифонова.

„Пепииии! Как може… Кой за какво си мисли!“, се разпищя възмутената синоптичка, най-сетне „стоплила“ какво е скандалното в снимката на тортата.

Пак Мечкуева беше в основата на друга забавна ситуация с водещите на „Тази сутрин“. Тя пусна поредица забавни клипчета със смешни котки, с каквито са пълни социалните медии. Реакцията на колегите ѝ обаче беше различна от очакваното. Оказа се, не никой не харесва особено котки.

„Само на видео се радвам на котки“, отсече Мария Цънцарова. Злати Йочев пък директно заяви, че е кучкар и показа нагледно, че котките правели само едно нещо.

„На кучето може да се разчита освен това. Нямам предвид, че ще изчисти къщата вместо теб. Просто няма лошотия в характера, докато котенцата…“, добави Цънцарова.

Почти сигурно е, че любителите котките ще засипят екипа на „Тази сутрин“ с гневни съобщения и имейли колко не са прави водещите. Много е вероятно те да са повече и от тези за скандалната торта, която просто не е подходяща дори за шеги в предаване, което претендира, че може да се гледа от всички.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук