Медийният барон Рупърт Мърдок се наслаждава на слънчева почивка с ново гадже, едва шест месеца след четвъртия си развод, съобщи "Дейли Мейл".

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

Папараци хванаха 91-годишният милиардер на плажа в Барбадос в компанията на 66-годишната Ан-Лесли Смит, бивш полицейски свещеник и вдовица на американската кънтри музикална звезда Честър Смит.

Според медията двамата излизат от месец ноември. А почивката на карибския остров е по покана на британския милиардер Антъни Бамфорд, председател на JCB.

 

 

 

Двамата с Мърдок се срещат от ноември, коментират запознати, а тези дни бил видени да релаксират на плажа, като г-жа Смит била облечена в жълти бикини с деколте и подходящ саронг с голям диамантен медальон с разпятие.

Твърди се, че те прекарват известно време на карибския остров по покана на британския милиардер Антъни Бамфорд, председател на JCB.

Смит завършва колеж през 1980 г. и преди да се омъжи за певеца, който притежавал 13 телевизионни станции в Калифорния и Орегон, имала труден първи брак, което я провокирало да търси и намери Бог и след това да стане доброволен полицейски свещеник в окръг Марин, Калифорния.

Мърдок се е развеждал четири пъти. Той беше женен за бившата стюардеса Патриша Букър от 1956 г. до 1967 г. и за журналистката Анна Торв от 1967 г. до 1998 г. След това се ожени за родената в Китай предприемачка Уенди Денг, 38 години по-млада от него, но подаде молба за развод през 2013 г.

Г-н Мърдок се ожени за Хол, бивша дългогодишна партньорка на Мик Джагър, два месеца след изненадващото обявяване на техния годеж в "The Times" през 2016 г.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук