Необходими продукти

4 бр. свински пържоли
4 с.л зехтин
1 с.л мед
3 с.л соев сос
¼ ч.л черен пипер
¼ ч.л сол
1 ч.л чубрица

Начин на приготвяне

Свинските пържоли ги овкусяваме от всички страни със сол и черен пипер. След това ги овкусяваме със суха чубрица. В купичка слагаме 3 с.л. зехтин, 1 с.л. мед и 2 с.л. соев сос. Овалваме пържолите в купичката. Трябва всичко е овкусено и сместа да покрива пържолите. Покриваме ги с фолио и ги слагаме за 3 часа в хладилника да си поемат всички аромати. Вадим пържолките. Загряваме 4-5 с.л. олио в тиган. Нареждаме ги една до друга в тигана и ги запържваме от двете страни.