Една от най-колоритните участнички в „Биг Брадър“ е изглеждала коренно различно Мариела Нордел е изглеждала съвсем различно преди 20 години. Това разкрива снимка на готвачката.
Един от фотосите е правен преди повече от 20 години, но се твърди, че съвсем доскоро готвачката е изглеждала по подобен начин.
 

Мариела напълнява рязко едва преди година, покрай развода си с холандеца Симон. Двамата вдигнаха пищна сватба през 2015-а, но бракът им продължи твърде кратко. Говореше се, че хитрата готвачка е инициатор на развода, след като стратегически преценила, че връзката им е изчерпана, твърди "Галерия".
 
Близки до Нордел обаче твърдят друго. Според тях Симон е този, който поискал да разтрогнат брака, след като се влюбил в млада холандка. Мариела тежко приела раздялата и това се отразило най-вече на фигурата й. Готвачката качила ударно 20 кг от стрес.
 
В Къщата на „Биг Брадър“ Нордел бе смятана за най-големия стратег и подмолен интригант. Къдрокосата кулинарка успя да изпили нервите на всички съквартиранти.