Една от най-симпатичните и сладникави родни плеймейтки – Мартина Юрукова, се е захласнала здраво по пластичните операции и няма и помен от предишната й красота. Мацката нашумя покрай лесбо проявите си с друга плеймейтка – Дилена Димитрова, които демонстрираха във всевъзможни музикални видеоклипове или фотосесии, пише Хот Арена.

Мартина е оставила в историята медения цвят на косата си и сега е перхидролена блондинка. Фасадата й не е същата, а в гърдите и в дупето й е наблъскано солидно количество силикон.Мартина е заменила скъпите дрехи с евтини парцали, които и стоят като подарени. 

Това е майката на Мелания Тръмп. Можете ли да повярвате, че е на 72 години! (СНИМКИ)

Именно имплантите в задника й станаха повод анонимен читател да сигнализира колко смешна е станала Мартина в социалната мрежа с новата си придобивка. Русокоската си е пуснала фото как й премахват с лазер космите на краката, но впечатление прави не този факт, а колко голямо е дупето й след „ремонта“.

Дори си личи, че е играл скалпела по него, тъй като изглежда несъразмерно с фигурата й.

Депресираната красива писателка Келси разкри в 15 стъпки какво да правим щом ни налегне депресия, тъга или паник атака

Впечатление прави и бюстът й, който е напомпан с нова порция силикон. В лицето Юрукова също не прилича на себе си, както сами се убеждавате от сравнителните колажи.

Фенките на Джони Деп изпаднаха в ужас след тези СНИМКИ на любимеца им от Русия! Какво се случва с актьора?