Достоверен източник на БЛИЦ издава, че "ВИП Брадър" е отсвирил всички силиконки и е готов да ни взриви с по-големи звезди. С преждевременно прекратени договори са Мартина Юрукова и Дилена Димитрова, които бяха сред първите обявени лица на тазгодишното издание на шоуто. За победителката от последния конкурс "Мис Плеймейт" Маги Бадер все още не е сигурно на сто процента, но няма данни нейният договор да е прекратен.
Скандалният репортер Даниел Петканов, диетоложката Енджи Касабие и греховната секс икона Мария са сред подписалите с Големия брат, издава източникът. Групата "Скандау" също са си стиснали ръцете с Нико Тупарев. 


Последната година на Петканов ще бъде запомнена с публичното унижение на бившата му приятелка Александра Богданска. След като младокът разбра, че шавливата Алекс му изневерява, той я направи на пух и прах като я разобличи публично и дори й докара нервен срив, придружен с престой в болница. Алекс явно си взе поука и продължи живота си на пълни обороти, като стана сред най-търсените родни модели и се сгоди за чужденец с тлъста банкова сметка. 


Мария е сред най-популярните поп-фолк звезди у нас. Разводът и с милионерския наследник Христиан Гущеров бе сред най-обсъжданите клюки през последните няколко месеца, което изстреля кариерата й нагоре. В момента Мария е сред най-одумваните, но и най-слушаните родни фолк певици. Слуховете мълвят, че вече топли леглото на друг бизнесмен и е щастливо влюбена, забравила за предишната си изгора. Дали това е така, предстои да разберем на 11-ти септември. 


Енджи Касабие е най-известната диетоложка у нас, позната още като "диетоложката на звездите". Преди време тя разкри най-мрачната и трудна част от миналото си - преживяването на спонтанен аборт.  

Както БЛИЦ писа преди време, Сашка Васева и дизайнерката Мегз също влизат, а Николета Лозанова дори сама се похвали с предстоящото събитие. Тя подписа най-тлъстия договор за колосалните 500 хиляди лева, като това я направи по-скъпоплатена звезда от самата Парис Хилтън, която преди няколко сезона пребиваваше за седмица в шоуто. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!