Абсолютна двойничка на Стойка Пипирудата от "Биг Брадър", която все още е една от най-популярните и незабравими риалити героини от близкото минало, влезе в новия сезон на „Фермата“.

 

Бъбривата бургазлийка Мирела Русева е едно към едно като щурата и ексцентрична пловдивчанка, която навремето веселеше зрителите по конкурентната Нова телевизия и мечтаеше да пробие като актриса. Тя дори завърши театрален колеж с учителка като Цветана Манева, но така и не успя да се реализира на сцената. Срещна обаче любовта и днес е щастлива майка, като се грижи като орлица за отрочето си, припомня Hotnews.bg.

Невероятната прилика между двете първа забеляза Живка, победителката в предишния сезон на „Фермата“, след като влезе със специална роля на старта на предаването – да спаси три от новите жени от предстоящата битка, в която една от дамите ще отпадне, още преди да е прекрачила прага на стопанството.

„Аз съм слънце, огън и пожар“, казва една от най-позитивните, бъбриви и емоционални участнички в този сезон на „Фермата“.„Като типична провинциалистка, къде да отида – хоп, в София. Започнах работа в международна компания. Целта ми беше да докажа, че България е прекрасна и тук можеш да се развиваш и да живееш чудесно. Е, успях“, казва Мирела.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com
 

Мирела, която е учила финанси във Великобритания и успешно се е реализирала в България, точно като Стойка е супер забавна и никога не скучае. Във „Фермата“ тя вероятно бързо ще се превърне в център на внимание и лесно ще си намери приятели. Освен да се държи като душа на компанията обаче, бургазлийката със сигурност ще се опита да прилапа и голямата награда от 100 000 лева.