Трабадурът на България Веселин Маринов може да е супер успешен професионалист, да се прави на стойностен и морален човек, но извън тази обвивка истината била съвсем различна. Kолеги на Маринов от Пайнер разкриха една дълбоко пазена досега тайна. За това как той е разбил едно семейство, "Хот Арена".
Първо лека предистория. В края на миналата година стана ясно, че на 21 декември в ресторант  във Варна Маринов е имал любовна среща с тайнствена блондинка на видима възраст около 40 години. Тогава се появиха и папарашки снимки от рандевуто. Потърсен за коментар, любимецът на бабите заяви, че въпросната дама е негова почитателка и колежка музикантка. Не са гаджета, а приятели и си си говорили по музикални теми.

Малко след това обаче анонимни лица от Пайнер разкриха доста по-различна версия за блондинка. Те се съгласиха да разкажат истината отвратени от лъжите на Маринов. 

Оказа се, че блондинката не е никаква негова колежка от музикалния бизнес. В същия ресторант във Варна тя многократно е била заемана на срещи с Веско Маринов, пише "Хот Арена".

Дамата се казвала Веселина. От Добрич е. Омъжена и с две деца. Веселина и Веселин имали тайна секс връзка от цели две години. Като през това време и двамата лъжели другите си половинки. Стигнало се дори до там, че дамата от Добрич да зареже двете си деца и съпруг, оплетена от лъжите на певеца. 

Той пък като ловък Дон Жуан тъкал на минимум два стана. Освен към Веселина, Веско се кълнял във вярност и към първата му съпруга Мария Маринова. Маринова е главен експерт в Дирекция „Протокол“ в Администрацията на президента.

Проверка показа, че блондинката Веселина е приятелка и на колежката на любовника си - певицата Преслава. Както и на сестра й Ивелина. 

Съпругът на Веселина пък бил много уважаван бизнесмен, за когото светският живот и интриги били далеч от интересите му. 

Едва наскоро човекът разбрал какво е правила съпругата му две години зад гърба му. 

Много показателна е и реакцията на Веселин Маринов за скандала. На 29 декември миналата година той публично излъга, че дамата е музикантка. Освен, ако разбира се е нямал предвид някакъв друг вид "свирене". 

 "Хот Арена" твърди, че в продължение на два дни прави опит отново да поиска коментар на Маринов, след като вече стана ясно от разкритията на колегите му, че той грозно прикрива истината. Естрадният трабадур обаче този път не вдига телефона си и гузно мълчи.