Бургазлийката Андреа Иванова, придобила популярност в цяла Европа заради дългата поредицата от пластични операции, шашна днес всички, след като се подложи на 22-ра вливка на хиалурон в устните, пише "Флагман".

Както тя сама сподели това е подаръкът, който си е направила сама за Нова година. Интервенцията е доста скъпа и рискована, защото 25-годишната бургазлийка отдавна е преминала безопасната граница за увеличаване на устните.

Въпреки това специалистите са се справили и преди 6 часа, Андреа гордо позира с новата си придобивка. Засега обаче ще трябва да скрие най-големите устни в Европа под маска, тъй стриктно спазвала противоепидемичните мерки.

През следващата година, Андреа, която се превърна в истинска сензация на Стария континент, ще пътува до САЩ, за да участва в шоупрограма.

Блондинката е уговорила добър хонорар и твърди, че щом се върне в България, ще се подложи на поредна операция. Каква обаче – остава в тайна.

Преди няколко месеца тя се закани, че ще има и най-големите гърди в света.

Припомняме, че Андреа е звезда още от бала си – през 2016 година, когато се появи със синя коса и много грим на пантеона и прикова всички погледи в себе си. 

Оказа се, че само няколко месеца преди това тя е изглеждала съвсем нормално, но изненадващо е решила да смени визията си.

Андреа на бала на Немската гимназия през 2016 година
А това е Андреа няколко месеца преди завършването си. Така изглежда не се е харесала, след което се подложи на рекорден брой операции