Кокали и стомах от разпорено животно намерил пред вратата си музикантът Георги Милчев-Годжи преди месеци. Оттогава китаристът избягва случайните компании, трудно завързва нови приятелства и разчита на "проверени" хора и в работата си, пише "България днес".
"Отварям вратата да изляза и какво да видя? На земята някой сложил големи кокали и стомах на животно, пълен с кръв. Магии ми правят. И защо? Оттогава рядко излизам. Купонясвам само с колегите или с приятели от детинство", казва Годжи.

Именно омразата на непознатите накарала текстописеца да не ходи по заведения освен по работа, защото често го спирали и го кълнели непознати хора. "Среща ме наскоро един и ми говори: "Мамка ви, какво ви обещаха онези комунисти мръсни? И аз седя и мълча. Какво да му кажа? В магазина една възрастна жена ми говори: "Заради тебе и твоите глупости съм без хляб. И пак мълча и тъпея. Да взема да обяснявам какво е станало за 50 години и какво за десет?", учудва се Годжи.

На Коледа шоуменът се видял със съучениците от училище и пили по едно и за приза му "Мистър Бал", който спечелил точно преди 30 години - през 1986 година. Чаровникът, който разбил не едно и две сърца, с днешна дата отново е сам, но не защото няма желаещи за сърцето му, а защото си е дал кратка почивка от "тайфуните с нежни имена".