Наближаването на празничния сезон никак не е по вкуса на баскитаристта на „Ку-ку бенс” Георги Милчев – Годжи. Музикантът от няколко години мрази Коледните и новогодишните дни защото ги свързва само със загуба. Преди няколко години точно през декември Годжи погреба обичния си баща. Оттогава този сезон му носи само мрачни спомени и тежки усещания.
Досега дясната ръка на Слави Трифонов никога не показва, че е тъжен и потиснат пред феновете. В шоуто и в живота си Годжи се държи като пълен непукист и сякаш рядко нещо може да сломи духа му.Toй носи твърде крехка и ранима душа, която многократно го е водила до моменти на пълно отчаяние от живота, пише "Уикенд".

За да не потъва в дълбока бездна на депресия, през годините той развива различните си артистични заложби. Освен с китарата, съратникът на Слави се изявява с четките за рисуване, а и пише текстове за песни. Много от тях дори не изпълнява сам, а представя на свои колеги.

Покрай тежките си състояния музикантът на няколко пъти бе на крачка от алкохолизъм. Един от най-тежките удари в живота му е смъртта на баща му - бай Милчо издъхна след тежко боледуване, което го остави без сили в последните му месеци живот. И до днес музикантът се опитва да държи пиенето в прилични мерки. Това обаче звучи по-лесно на думи, отколкото на дела.

Откакто се раздели с балерината Станислава преди близо 4 години, китаристът смени куп гаджета. Годжи обаче не се радва на имиджа си на сваляч. След толкова години в устите на хората с бурните си любови все с балерини от шоуто, той най-накрая се е кротнал и търси уют и спокойствие.