Първите двубои от предизвикателството #WINmyBET стартират точно в 19 ч. в четвъртък, 5 август, и ще се излъчват ексклузивно на сайта winmybet.bg.

В първото издание на дуелите на силата, духа и волята, Кралят на попфолка Азис ще се състезава срещу онлайн инфлуенсъра Алекс Петканова в двубоя „Грес и токчета“. Двете звезди последователно ще трябва да се надбягват на високи токчета, скоростно да сменят автомобилна гума и да отговорят вярно на десет въпроса за своя противник, за да могат да се поздравят с победата и да продължат напред в #WINmyBET.

В другия двубой за вечерта от програмата на #WINmyBET, певицата Алисия се изправя срещу модела и онлайн знаменитост Джулиана Гани в скандално забавния дуел „Корабокрушенки“. Изпитанието ще включва надуваеми фламинга и гребане в басейн с тях, ловка работа с ключове и катинари, както и и задължителните въпроси за противника.


Публиката може да гледа двубоите на живо напълно безплатно единствено на сайта winmybet.bg, който е достъпен след регистрация.

Освен това, всеки регистриран потребител на сайта, може да подкрепи своите любимци с помощта на специалните wincoins точки, които ще получи безплатно след регистрацията си на сайта. Тези от зрителите, които познаят победителите в двубоите, ще спечелят допълнителни wincoins, а тези, които съберат най-много от тях – ще спечелят и специалните награди от WINBET.

Зрителят събрал най-много wincoins след края на двубоите, ще спечели чисто нова оф-роуд електрическа тротинетка, a подгласниците му до шестото място в класирането по точки ще получат смартфони iPnone 12. След всеки двубой, един фен от тези, които са познали победителя в двубоя ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще спечели смарт-часовник Apple Watch.

Още близо 500 награди – тениски, кейсове за телефони и чаши с автографите на Димитър Рачков и Христо Стоичков, ще бъдат разиграни на случаен принцип сред всички регистрирани потребители на сайта winmybet.bg след последния двубой. Участието в сайта и в разпределението на наградите е абсолютно безплатно за потребителите и не е обвързано с покупка на каквото и да е било.

До края на август, публиката може да очаква още двубои с участието на музикалните звезди Тита, 100 Кила, Тото от „Скандау“, Диона, Димитър Ковачев – Фънки, и Константин, актьорите Диляна Попова и Юлиян Вергов, фитнес-легендите и звезди на социалните медии Биляна Йотовска и Сами Хосни, „лудия репортер“ Дани Петканов и поетът и телевизионен водещ Илиян Любомиров.


Пълната програма на двубоите и правилата за участие за наградите, както и горещи новини за участниците са публикувани на сайта winmybet.bg.