Радина Кърджилова пак има проблеми с теглото си. Актрисата се е стопила като сламка за последните няколко месеца и буквално плаши с вида си. Половинката на Деян Донков, която роди в средата на миналата година, е станала кожа и кости, а близките й се боят, че пак е залитнала по някоя от диетите си.
В зората на кариерата си, когато снимаше в "Стъклен дом", звездата можеше да се похвали с апетитни извивки, които се харесваха доста на мъжете. Радина изобщо не си правеше труда да крие тялото си и по нищо не изглеждаше да се срамува от по-пищните си форми. 

Откакто се загаджи с Деян Донков обаче, Кърджилова държи да е възможно най-слаба, вероятно повлияна от неговия вкус за жени. Преди години актьорът бе сгоден за топ манекенката Кристина Милева, известна с перфектните си мерки. 

Кърджилова се чувствала едра в сравнение с нея и затова започнала да спазва режими, за да е колкото се може по-кльощава.

Още в последния сезон на "Стъклен дом" Кърджилова се стопи драстично с популярната 90-дневна диета. Макар режимът да не включва жестоки ограничения, Кърджилова го модифицирала дотолкова, че хапвала само по няколко плода в плодовите дни, малко ядки в дните за мазнини и незначително количество ориз във въглехидратните.

Сега през лятото пък кара единствено и само на диня, понеже е нискокалорична. В резултат на лишенията Радина е станала като вейка. Актрисата е свалила поне 8 кг, останали от периода на бременността й. 

Видът на звездата отново е анорексичен, а това е причина отново да я одумват, че преживява поредните емоционални кризи във връзката си с Деян. С когото станаха пословични заради скандалите си, предават от Уикенд