Деси Цонева втрещи всички участници и зрители на „ВИП брадър” с новината, че цикълът й закъснява. Щерката на големия Димитър Цонев дори поиска да си направи тест за бременност. Твърдо заяви, че ако в утробата й расте плод, ще го махне, както е правила и преди това. Репортер на "ШОУ" се свърза с близка приятелка на пишман журналистката, която разкри пикантни подробности от интимния й живот. Наистина има опит в махането на деца – нашият източник е осведомен за два аборта, но нищо чудно да има още.
Малко след кончината на Митко Цонев, ден преди да прекрачи прага на Къщата, Деси правила бурен секс със свой познат. Във въпросната вечер всички участници в Големия брат били изолирани в хотел, без никаква комуникация. Напористата Деси обаче успяла да вкара тайно своя любовник в хотелската стая, където се забавлявали до сутринта.

Приятелките й издават, че главата никак не я слуша и госпожица Цонева не подбира особено сексуалните си партньори. Често сменяла мъжете в леглото си.


Деси не иска да си спомня за бащата на сина си 

Едва ли помни всички, с които се е въргаляла между чаршафите. Преди няколко години Деси е правила два аборта, за които е споделяла пред най-близките си другари. Не го приемала като драма, но се страхувала баща й да не разбере за безотговорното й поведение, тъй като дори не била сигурна от кого точно е заченала. Клюките я свързват дори в сексуални отношения с Тодор Славков, който е и близък приятел на бившия й. 

Чаровната Деси има син от Янчо Таков-младши, за когото се грижи съвсем сама. Много е одумвана за неспирните купони с много алкохол и дрога, но Деси има майчинско чувство и прекарва голяма част от времето си със своя син. Голяма подкрепа й оказва нейната майка, която също се грижи за възпитанието на малкия Янчо. 

ОЩЕ СКАНДАЛНИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА