Вечният бохем и внук на Тодор Живков – Тошко Славков, се запозна с интернет сензацията Мис Тигрова в квартален магазин за алкохол и цигари в „Симеоново“. Тодор веднага е започнал да се усуква около цицорестата брюнетка.

Мая Салмова, както е името по паспорт на дипломираната журналистка и героиня от половин дузина порно клипове, веднага разпознала Славков, докато той, видимо очарован от природните й дадености, нямал представа коя всъщност е тя, пише „Таблоид“, който ги е засякъл на въпросното място.

Плейбоят не останал безразличен към брюнетката и веднага я запитал дали сибирският студ в София не застрашава силиконовите й импланти от замръзване. Вместо да го накара да се засрами заради просташкия си въпрос, Мис Тигрова се разкискала с кифленски смях и побързала да се представи на Славков. Тя останала разочарована, че той не е запознат с интернет изявите й по евтино облекло.

Двамата се отделили от опашката и провели кратък разговор за времето и за това, че се оказали съседи. Дали обаче са си разменили координатите, не става ясно.

Важно е да се уточни, че Тодор не си е купил алкохол, а шоколад и няколко снакса. Мис Тигрова пък се е редила за кафе. Славков издаде преди време, че вече трета година не близва спирт.