Преди няколко дни Емануела и Анелия бяха забелязани да се подминават в столично заведение. Двете си размениха доста студени и остри погледи, като едната дори се обърна без да откъсва поглед от врагинята си.
Те нито се поздравиха, нито показаха по някакъв начин, че имат намерение да си обелят дори едно лицемерно "здрасти". 

Едната версия е, че Анелия завижда да колежката си за страхотните проекти, които разбиват класациите откакто е в смени фирмата. Тя също пуска хубави парчета, но не постига същия успех като Емануела, която е далеч по-скандална и интересна.

Другата версия е, че са се скарали за мъж, но едва ли е вярна, тъй като Анелия се радваше на компанията на младо гадже и не даваше индикации да се чувства зле. 

Третата, естествено, е за пари. Хонорарите им се различават в значителна полза за Емануела, която е в "Планета" от съвсем скоро. 

Припомняме, че още когато Емануела смени работодателя си, Анелия не спираше да й подлива вода, като я обвинява, че спи със заможни господа за пари. Тогава Емануела остро я е срязала в коридорите на компанията с грозните думи "Какво се занимаваш с мен, свиня такава? Не можеш да ми стъпиш на малкия пръст". 

Предстои да разберем до къде ще я докарат фаталната зеленоока красавица и нейната далеч по-семпла и миловидна колежка.