Детската учителка Маргарита победи Саня Борисова с впечатляващ резултат в първия женски дуел в риалитито „Фермата: Нов свят“.

Актрисата водеше убедително до средата на битките и успя да изненада съотборниците си чорбаджии с грация, ловкост и изключителен фокус, резултат от заниманията й с китайското бойно изкуство тай чи.

Предизвикателството, което събори Саня, бе „Редене на думи“ и в него по-ловка в изписването на изречение със завързани очи бе състезателката от отбора на сиромасите.

Маргарита закова победата с по-добро време във финалната игра „Царевица и кула“, а когато чу резултата, Саня зяпна от изненада. Докато сиромасите се опитваха да смачкат в прегърдките си своя шампион, актрисата пусна сълза по пътя към изхода от риалитито „Фермата“.

Като първата жена фермер на седмицата в новия сезон на шоуто Маргарита получи дамаджана вино, което водещият Андрей Арнаудов тества старателно, преди да й го повери.

 

„Не бях достатъчно подготвена, смятам, че можех повече. Един ден за мен се равняваше на минимум 10 отвън, имам чувството, че съм тук от 4 месеца. Обичам отбора си и исках да остана по-дълго, за да се доопознаем, но така е било писано“, сподели на прощаване Борисова.