Деси и Сашо от Преди обед празнуваха днес пет години в ефир. Това бе повод за колегите им репортери да ги предизвикат с пет различни щуротии, провокирайки за пореден път чувството за хумор на двамата водещи в 987-ото предаване. Камен Лисички накара Деси и Сашо да пеят песен на „Киора”. От изпълнението се напука дори бутонът от „Гласът на България”.
Последва демонстрация на туърк по идея на Лили Стефанова, която буквално остави без дъх „танцьорите”, а вероятно и голяма част от зрителите. Д-р Неделя Щонова влезе в студиото с бяла престилка, започвайки с кратка лекция за антидепресантите, след това обяси, че нормалността се превърнала в новия лукс. Тя провокира Деси и Сашо срещу Алцхаймер, тренирайки фината моторика с жонглиране с пълна чаша с вода. Ирина Денева и Антония Йорданова пък припомниха метаморфозите на водещите през последните пет години.
 

„През 2012 г. нещата са горе-долу както и сега – Деси обяснява, Сашо слуша”, обобщи Ирина. Предизвикателството за експериментатора Сашо бе да влезе под кожата на Деси – с нейните обеци, колие и вестник в ръка, а тя – с неговите тиранти. Стаси Кара, водещата на „Като на кино”, буквално „довърши” водещите с балони с хелий, карайки ги да възпроизвеждат култови реплики от култови филми.