Овен

За вас периодът ще бъде добър, ще може да разчитате на своята издръжливост при всякакви обстоятелства и ще установите, че имате много повече енергия, отколкото предполагате. Ориентирани сте към финансови дела и бизнес.

Подходящо е да работите по проекти, които вече сте започнали да реализирате. Добро време е да се отдадете на енергийни и духовни практики.

Телец

Идната седмица не е никак подходяща за пътувания, за работа и отношения с чужденци, а също и за професионални изяви, тъй като е възможно нещата да се наредят по неблагоприятен за вас начин. За сметка на това обаче през периода може да комуникирате активно, а ако влиза в плановете ви – да учите успешно. Като цяло ситуацията е такава, че сега се намирате във време на вътрешно съзряване.

Близнаци

Идните седем дни са най-подходящи да се обърнете навътре към себе си, да осмислите как се развиват важните сфери в живота ви, да си направите равносметка. Истината е следната – всякакви напразни надежди, че нещо ще се случи, заробват човек и му пречат да се радва пълноценно на настоящия момент, а това е единствено реалното време.

Рак

Периодът е подходящ да си поставите нови цели и да реализирате нови проекти. Обръщайте по-голямо внимание на хората от приятелския си кръг и отделяйте достатъчно време за хобитата си. Подходящ момент е да се посветите на себе си и на своите потребности, както и да се погрижите за доброто си здравословно състояние.

Лъв

Време е да блестете в професионален план с уменията, знанията и харизмата си. През периода се грижете добре за здравето си – въпреки че вие, представителите на огнените знаци, сте удивително жизнени и енергични, противопоказно е да се претоварвате с работа и да изпадате в крайности. Възможно е да изгубите енергията си, ако попаднете в драматични емоционални ситуации, а това ще ви се отрази във физически аспект.

Дева

Все така през периода ще бъдат актуални въпросите как да обогатите вижданията си, как да разширите хоризонтите пред себе си. За някои това може да е свързано с пътувания, контакти или работа с чужденци, за други – с обучение. Идната седмица е изключително благоприятна за това. От друга страна, възможно е да срещате трудности в партньорските си взаимоотношения.

Везни

През следващите седем дни внимавайте да не предизвикате проблеми и конфликти в дома си, които биха довели до захлаждане на отношенията с партньора. На работното си място вероятно трудно ще се фокусирате и ще имате нужда от повече почивка.

Скорпион

Седмицата ще бъде много добра за вас – както в работен план, така и в партньорските ви взаимоотношения. Бихте могли да общувате повече, но все още не е време да взимате крайни решения. Може да водите преговори и да подписвате договори, да комуникирате активно с околните и да предприемете кратки пътувания. Посетете роднини и отделете време за хората от близкото си обкръжение.

Стрелец

Възможно е да продължите недовършените стари разговори, да изяснявате отношения с приятели и с хората в дома си. Също така внимавайте за конфликти с тях. На работа не се претоварвайте, въпреки че през седмицата ще бъдете изключително издръжливи и устойчиви на всякакво напрежение.

Козирог

Седмицата не е никак подходяща за професионални и творчески изяви, тъй като е възможно резултатите да бъдат неблагоприятни. Внимавайте да не се въвличате в конфликти с близки хора и роднини – през дадения период ще бъде добре да приключите стари и недовършени дела с тях.

Водолей

Седмицата не е подходяща за бизнес инициативи и за финансови сделки. Също така внимавайте да не възникнат неразбирателства или да не попаднете в конфликтни ситуации. Може да заложите на повече кратки пътувания и на активна комуникация с околните. Намерете време за своите близки и роднини и общувайте с тях.

Риби

През периода ще срещате някои трудности, свързани със стари модели и начини на поведение, с които е добре да се разделите, особено ако ви ограничават и пречат на собственото развитие. Що се отнася до партньорските ви отношения, при тях ще е обратното – ще се развиват градивно и леко, в тях бихте могли да достигнете качествено ново ниво на разбирателство.