Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена , публикуван във в. „Уикенд“.

Овен
Периодът е подходящ да намерите време за себе си и да го прекарвате в уединение.

Възможно е да сънувате повече от обикновено, сънищата ви да са по-ярки, както и въображението ви да се развихри. Най-добре е да впрегнете това в творчески изяви.

Телец
В понеделник и вторник ще се вълнувате повече от финансови въпроси, но внимавайте да не ви излъжат или да не възникнат случайни недоразумения в тази сфера. В средата на седмицата ще се почувствате емоционално стабилни – срещайте се с близки, роднини, приятели и комуникирайте активно.

Близнаци
Ретроградността на вашата планета управител Меркурий приключи, но пък интересът ви към невидимото и към духовни практики ще бъде все така силен. В сряда и четвъртък е необходимо да сте по-внимателни, за да не загубите пари, бъдете бдителни и когато шофирате. Ще се почувствате добре с хора от близкото си обкръжение.

Рак
Възможно е да се почувствате самотни – потребно е да обърнете това усещане в своя полза, като анализирате вътрешния си свят и направите нещо, което да ви балансира емоционално. Внимавайте да не изпаднете в заблуда по отношение на работата си. Пазете се от интриги на работното място.

Лъв
Възможно е да попаднете в ситуация, която касае работата и дома ви, както и да срещнете трудности при намеране на баланс между двете. Грижете се добре за здравето си. Въпреки че то като цяло е много стабилно, не позволявайте на негативни емоции да ви повлияят зле. Тази седмица ще бъде по-напрегната за вас – предупреждава в хороскопа си Алена.

Дева
Ще имате време за отдих, за упражняване на хоби, за срещи с любими хора. Периодът е много добър за тези от вас, които работят в сферата на развлекателния бизнес, за медии или на сцена. Постарайте се да не се фиксирате твърде много в детайлите и помнете в каква посока се движите напред.

Везни
Въпреки че е възможно да сте разсеяни и да ви бъде трудно да се концентрирате, ще се чувствате добре на работното си място. Все пак проверявайте нещата си по няколко пъти. Ще успеете да отделите време и за почивка, възможно е към края на седмицата силно да се вдъхновите от нещо или от някого в службата.

Скорпион
През дадения период ще бъдете балансирани. Сферите, в които ще проявявате по-висока активност, са разговорите, контактите, движението, кратките пътувания, а също и във вашия любовен живот. Има възможност да се влюбите или да се вдъхновите от някого.

Стрелец
При вас определено ще се случват големи промени, затова бъдете търпеливи и се стремете да сте спокойни, за да дадете възможност на тези процеси да протичат по-леко. Те ще се отразят на любовния ви живот, на отношенията с партньора ви, на хората в приятелския ви кръг, а най-вече на начина, по който изразявате същността си.

Козирог
През дадения период ще бъдете духовно ориентирани, възможни са и сериозни промени във вашите възгледи – може да ги обогатите и същевременно да се освободите от остарели модели и нагласи. Очакват ви и внезапни пътувания до непознати места. В понеделник и вторник отделете време за спорт или за хобито си.

Водолей
Възможно е да разширите интересите си и да се присъединявате към различни групи от хора. През тази седмица партньорските отношения, които поддържате, не са застраховани от конфликти – бъдете внимателни там. Началото на периода е подходящо да се занимаете с дома си и с хората в него, към сряда отделете време за спорт и за упражняване на хоби.

Риби
Ще бъдете активни и ще успявате да вдъхновявате както себе си, така и околните. В четвъртък може да имате красиво романтично преживяване или просто да се чувствате прекрасно. Възможно е в ценностите ви и в навиците ви, а също и във финансовото положение да настъпят промени. Шофирайте внимателни и поддържайте изрядни документи.